-->

Cinayet günlüğü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cinayet günlüğü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cinayet günlüğü kitabını inceleyeceğiz. Nedim Karakuş tarafından yazılan Cinayet günlüğü kitabı 2016-09-01 tarihinde yayınlanmıştır. Cinayet günlüğü kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cinayet günlüğü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nedim Karakuş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cinayet günlüğü Kitabı Tanıtım Bülteni

Nedim Karakuş tarafından kaleme alınmış Cinayet günlüğü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bölümleri yazmaya başlarken her bir bölümü ülkemin ötekileştirilen, kötülüğe maruz kalan ve her seferinde acı çektirilen insanlarına adamayı düşündüm. İlk bölüm, Ez Xane, ülkemin yok sayılmış kadınlarına; ikinci bölüm, Cinayet Günlüğü, ülkemin ölen, öldürülen ve zalimce katledilen çocuklarına; son bölüm ise, Başkasının Cenneti, ülkemin kendi cennetinde yalnız bırakılmış halklarına ithafen yazılmıştır. Romanımın bu son bölümünde, birilerine teşekkür etmem gerekecekse eğer, önce çocukluğumun tutkuyla dinlediğim dengbejlerine teşekkür etmeliyim. Onların bana anlattığı her hikayenin sonunu merakla bekler ve her bir hikayede, kendimi başka bir hayalde bulurdum. Her seferinde, doğunun bin bir çeşit çiçeğini koklar, serin yaylarında koşardım. Batı'ya gelirdim sonra. Yüzümü ıslatan, yaz yağmurlarına dokunurdum. En sonunda da karış karış gezdiğim Anadolu'mun insanlarını izler, onlarla oturup, kendimi, sıcak bir çayın yüreğimi ısıtan naif yüzüne çevirirdim. Dengbejlerden sonra, anlattıkları köy hikayelerinden dolayı sevgili anneme ve babama teşekkür ederim. Onların sabır ve büyük bir içtenlikle anlattığı hikayeler, Ez Xane'yi yazmam için bana hem cesaret hem de ilham verdi. Bazı geceler, saatlerce, beni kırmadan, tüm sorularıma en anlaşılır şekilde cevap verdikleri için kendilerine ayrıca teşekkür ederim. Romanımın sonuna kadar beni her anlamda destekleyen; heyecanımı, enerjimi ve motivasyonumu yüksek tutmamda bana yardımcı olan aileme, iş arkadaşlarıma ve sevgili dostlarıma tekrar teşekkür ederim.


Cinayet günlüğü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cinayet günlüğü


Cinayet günlüğü Kitabı İndirme Linkleri


Cinayet günlüğü Pdf İndirme Linkleri

Cinayet günlüğü Yandex Disk Pdf İndir

Cinayet günlüğü Google Drive Pdf İndir


Cinayet günlüğü Epub İndirme Linkleri

Cinayet günlüğü Yandex Disk Ebup İndir

Cinayet günlüğü Google Drive Epub İndir


Cinayet günlüğü Mobi İndirme Linkleri


Cinayet günlüğü Yandex Disk Mobi İndir

Cinayet günlüğü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cinayet günlüğü Etiketleri

Cinayet günlüğü kitabı hakkında genel bilgiler, Cinayet günlüğü kitabının yazarı kimdir, Cinayet günlüğü kitabının özeti, Cinayet günlüğü pdf indirme linki, Cinayet günlüğü epub indirme linki, Cinayet günlüğü mobi indirme linki, Cinayet günlüğü kitabını indir, Cinayet günlüğü kitabı tanıtım bülteni, Cinayet günlüğü arka kapak yazısı, Cinayet günlüğü kitabı kaç sayfa, Cinayet günlüğü hangi yayınevi tarafından basıldı, Cinayet günlüğü kitabının türü nedir, Cinayet günlüğü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information