-->

Batı Notları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Batı Notları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Batı Notları kitabını inceleyeceğiz. Nuri Pakdil tarafından yazılan Batı Notları kitabı 2014-11-01 tarihinde yayınlanmıştır. Batı Notları kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup EDEBİYAT DERGİSİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Batı Notları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nuri Pakdil tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Batı Notları Kitabı Tanıtım Bülteni

Nuri Pakdil tarafından kaleme alınmış Batı Notları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Batı'ya dair tespitlerin yapıldığı bir kitap 'Batı Notları'; iyiki okudum diyorum. Yazarın daha kitabın başında kurduğu şu cümle özet mahiyetindeydi: "Ama öykünmekle, inançları davranışları farklı uluslara göre düzenlenmiş kurumları almakla, onların aynısını kurmakla, ulusal birleşime varmak mümkün müydü?"   Batı bu kadar samimi bir şekilde, ancak bu kadar güzel yazılabilirdi. Bir dostumdan dinliyormuş gibi okudum Batı Notları'nı. / Ayşegül Toprak   'Batı Notları', Nuri Pakdil'in Paris, Brüksel ve Roma'ya yaptığı gezinin notlarını içeriyor. Batı Notları'nda Nuri Pakdil, tarih bilincine sahip Müslüman bir yazarın bakışıyla Batı'yı, Batı toplumlarını eleştirel bir gözleme tâbi tutuyor.   Sunuş yazısında, şöyle deniyor: "Yalnızca izlenimlerimi değil, Batı'nın bende yaptığı çağrışımları da yazdım. Şunu da belirteyim: Bilinen gerçeklere yeni bir şey eklenmedi. Ama bunlarla, uygarlık sorunlarımıza az çok değiniliyorsa, bu gerçeklerin sürekli yazılması ve üzerinde düşünülmesi zorunludur."   Uzun yıllar sonra, kimi küçük eklemeler ve değişikliklerle yeniden basılan Batı Notları, genç okurlara Nuri Pakdil'i yakından tanımaları için bir imkân kabul edilmelidir. / Şaban Abak 


Batı Notları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Batı Notları


Batı Notları Kitabı İndirme Linkleri


Batı Notları Pdf İndirme Linkleri

Batı Notları Yandex Disk Pdf İndir

Batı Notları Google Drive Pdf İndir


Batı Notları Epub İndirme Linkleri

Batı Notları Yandex Disk Ebup İndir

Batı Notları Google Drive Epub İndir


Batı Notları Mobi İndirme Linkleri


Batı Notları Yandex Disk Mobi İndir

Batı Notları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Batı Notları Etiketleri

Batı Notları kitabı hakkında genel bilgiler, Batı Notları kitabının yazarı kimdir, Batı Notları kitabının özeti, Batı Notları pdf indirme linki, Batı Notları epub indirme linki, Batı Notları mobi indirme linki, Batı Notları kitabını indir, Batı Notları kitabı tanıtım bülteni, Batı Notları arka kapak yazısı, Batı Notları kitabı kaç sayfa, Batı Notları hangi yayınevi tarafından basıldı, Batı Notları kitabının türü nedir, Batı Notları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information