-->

Antika Adam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Antika Adam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Antika Adam kitabını inceleyeceğiz. Bengüsu Özcan tarafından yazılan Antika Adam kitabı 2016-09-05 tarihinde yayınlanmıştır. Antika Adam kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup PENA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Antika Adam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Bengüsu Özcan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Antika Adam Kitabı Tanıtım Bülteni

Bengüsu Özcan tarafından kaleme alınmış Antika Adam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

50 yıl hayatınıza ara vermeniz mümkün olsa, geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam edip değişime ayak mı uydurursunuz yoksa geçmişinizi mi arayıp durursunuz?   bir zamanda yolculuk edemeyiş hikayesi   "Neden ve nasıldır bilinmez, evren her geçen saniye genişler. O genişledikçe biz daha da küçülür, gözbebeğinin içine kurulmuş bir milyon galaksinin ortasındaki bir milyon yıldızdan sönmeye ve ölmeye terk edilmiş bir tanesinin yamacında avazımız çıktığı kadar haykırarak geride kalan her şey üstünde hak iddia ederiz. Bunu yapabileceğimize olan inancımız bizi bir sonraki güne uyandıran şeydir, inanmazsak zaten nefes alıp vermenin anlamı kalmamış demektir."   Bir gün öncesine dair hatırladığı tek şey hastalığıyla boğuşmak olan Koray, kendini 2079 yılında, sağlıklı ve genç bedeninde yeniden doğmuş bulur. O, vücudu dondurulduktan sonra tedavisine kavuşarak yıllar sonra hayata dönebilen ilk insandır. Ama geri döndüğü dünyada Koray'ı büyük sürprizler beklemektedir.   Antika Adam, yıllar sonrasına sorumluluk sahibi bir genç olmak üzere fırlatılıveren Koray'ın içine düştüğü yeni dünyayı ve bu dünyaya tutunma çabasını anlatıyor.  


Antika Adam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Antika Adam


Antika Adam Kitabı İndirme Linkleri


Antika Adam Pdf İndirme Linkleri

Antika Adam Yandex Disk Pdf İndir

Antika Adam Google Drive Pdf İndir


Antika Adam Epub İndirme Linkleri

Antika Adam Yandex Disk Ebup İndir

Antika Adam Google Drive Epub İndir


Antika Adam Mobi İndirme Linkleri


Antika Adam Yandex Disk Mobi İndir

Antika Adam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Antika Adam Etiketleri

Antika Adam kitabı hakkında genel bilgiler, Antika Adam kitabının yazarı kimdir, Antika Adam kitabının özeti, Antika Adam pdf indirme linki, Antika Adam epub indirme linki, Antika Adam mobi indirme linki, Antika Adam kitabını indir, Antika Adam kitabı tanıtım bülteni, Antika Adam arka kapak yazısı, Antika Adam kitabı kaç sayfa, Antika Adam hangi yayınevi tarafından basıldı, Antika Adam kitabının türü nedir, Antika Adam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information