-->

Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabını inceleyeceğiz. Emmanuelle Urien tarafından yazılan Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabı 2015-07-08 tarihinde yayınlanmıştır. Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tahteravallide Dengede Durma Sanatı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emmanuelle Urien tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Kitabı Tanıtım Bülteni

Emmanuelle Urien tarafından kaleme alınmış Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yaraya bastırmak acıyı gerçekten de geçirir mi? Pauline için hayat güllük gülistanlıktır. Sevgi dolu bir eş, üç çocuk, rahat bir hayat… Velhasıl mutlu bir kadındır. Beyaz atlı prensiyle mutlu mesut yaşarken tahterevalliye kaçak binen bir yolcu –ki o Pauline'nin en yakın arkadaşıdır- bütün dengeleri altüst eder. Halbuki Pauline biraz dedikodulara kulak kabartsa yaklaşan felaketi öngörecektir. Ama hayır, o çok iyi niyetli biri olduğundan ne dedikodulara kulak asar ne de imaları kurcalar. Ta ki kocasının, en yakın arkadaşıyla birlikte olduğunu ve boşanmak istediğini öğrenene kadar. O zaman tahterevalliden düştüğünü fark eder. Nefret ve acıdan kıvranan umutsuz ev kadınımızın imdadına psikiyatr annesi yetişir. Tavsiyesi basittir: Kötülüğün kaynağını kurut. Pauline de tavsiyeye uyar ve sabık kocası Yann'ı öldürür. Tabii sadece kafasında… Fakat bir gün Yann gerçekten ortadan kaybolur, ve gözler Pauline'e çevrilir…


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tahteravallide Dengede Durma Sanatı


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Kitabı İndirme Linkleri


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Pdf İndirme Linkleri

Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Yandex Disk Pdf İndir

Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Google Drive Pdf İndir


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Epub İndirme Linkleri

Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Yandex Disk Ebup İndir

Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Google Drive Epub İndir


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Mobi İndirme Linkleri


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Yandex Disk Mobi İndir

Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tahteravallide Dengede Durma Sanatı Etiketleri

Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabı hakkında genel bilgiler, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabının yazarı kimdir, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabının özeti, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı pdf indirme linki, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı epub indirme linki, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı mobi indirme linki, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabını indir, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabı tanıtım bülteni, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı arka kapak yazısı, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabı kaç sayfa, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı hangi yayınevi tarafından basıldı, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabının türü nedir, Tahteravallide Dengede Durma Sanatı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information