-->

Leone Leoni Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Leone Leoni Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Leone Leoni kitabını inceleyeceğiz. George Sand tarafından yazılan Leone Leoni kitabı 2005-09-27 tarihinde yayınlanmıştır. Leone Leoni kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup OĞLAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Leone Leoni hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca George Sand tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Leone Leoni Kitabı Tanıtım Bülteni

George Sand tarafından kaleme alınmış Leone Leoni kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ama yeryüzünde hiçbir erkeğin aşkı Leoni gibi hissedip, onun gibi ifade ettiğine inanmıyorum (diğer kadınlar da inanmıyor buna). Hem kötülükte hem iyilikte diğer erkeklerden üstün dolduğundan, başka bir dilden koşuyor, başka türlü bakıyordu, üstelik başka türlü bir kalbi vardı. Bir İtalyan kadının Leoni'nin elindeki bir buket çiçeğin bir başkasının elindekinden daha kokulu olduğunu söylediğini duymuştum ve bu durum her şey için geçerliydi. En basit nesnelere bile ışıltı katıyor, hiç de taze sayılmayacakları gençleştiriyordu. Çevresinde bir prestiji vardı. Bundan uzaklaşamıyordum, zaten istemiyordum da. Elde ettiğim bütün güçleri sevmeye koyuldum. Haftalardan beri ağzına almadığı bu sevgi sözleri zavallı kalbimi mutluluk ve umutla titretti. Şefkatinin uyanışının mantığını ve bilincini yerine getireceğini düşünerek sevindim. Yatağımın kenarına oturdum ve heyecanla onu bekledim.


Leone Leoni Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Leone Leoni


Leone Leoni Kitabı İndirme Linkleri


Leone Leoni Pdf İndirme Linkleri

Leone Leoni Yandex Disk Pdf İndir

Leone Leoni Google Drive Pdf İndir


Leone Leoni Epub İndirme Linkleri

Leone Leoni Yandex Disk Ebup İndir

Leone Leoni Google Drive Epub İndir


Leone Leoni Mobi İndirme Linkleri


Leone Leoni Yandex Disk Mobi İndir

Leone Leoni Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Leone Leoni Etiketleri

Leone Leoni kitabı hakkında genel bilgiler, Leone Leoni kitabının yazarı kimdir, Leone Leoni kitabının özeti, Leone Leoni pdf indirme linki, Leone Leoni epub indirme linki, Leone Leoni mobi indirme linki, Leone Leoni kitabını indir, Leone Leoni kitabı tanıtım bülteni, Leone Leoni arka kapak yazısı, Leone Leoni kitabı kaç sayfa, Leone Leoni hangi yayınevi tarafından basıldı, Leone Leoni kitabının türü nedir, Leone Leoni kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information