-->

İsa'ya Göre İncil Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İsa'ya Göre İncil Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İsa'ya Göre İncil kitabını inceleyeceğiz. Jose Saramago tarafından yazılan İsa'ya Göre İncil kitabı 2019-03-20 tarihinde yayınlanmıştır. İsa'ya Göre İncil kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İsa'ya Göre İncil hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jose Saramago tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İsa'ya Göre İncil Kitabı Tanıtım Bülteni

Jose Saramago tarafından kaleme alınmış İsa'ya Göre İncil kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nobel Edebiyat Ödülü sahibi José Saramago, tartışmalara yol açan romanı İsa'ya Göre İncil'de İsa'nın yaşamını ve Hıristiyanlığın hikâyesini kutsal kitaplardaki kronolojiye sadık kalarak, ancak farklı bir bakış açısıyla anlatıyor. Anne rahmine düşmesinden başlayarak bir çocuk, bir genç olarak zayıflıklarını, öfkelerini, heyecanlarını, kararsızlıklarını ve Mecdelli Meryem'le olan aşk ilişkisini romanına yansıtırken İsa'yı, Tanrı'nın oğlu ve bir peygamberden ziyade insan olarak gösteriyor. İsa'nın ve Tanrı'nın üzerindeki kutsallık örtüsünü kaldırıyor ve böylelikle soru sormanın, sorgulamanın önünü açıyor. Din ve inanç adına yapılan şiddet dolu eylemlerle karanlık bir mesel; şaşırtıcı zenginlikleriyle ve derinlikleriyle dünyevi bir İncil olan bu roman, Saramago'nun ülkesini terk etmesine yol açmıştı. "Orijinal, vahşi ve çok güzel bir kitap." John Butt, Times Literary Supplement "Yazarın en iyi kitabı... Saramago'nun romanı, insanlığın ıstırabına karşı yoğun bir şefkatle dolu, olağanüstü, dokunaklı, inanışlara ters düşen bir anlatı." James Wood, New Republic "Vahşi bir zekâyla, yumuşak bir tutkuyla ve şiirsellikle aydınlatılmış." Los Angeles Times Book Review


İsa'ya Göre İncil Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İsa'ya Göre İncil


İsa'ya Göre İncil Kitabı İndirme Linkleri


İsa'ya Göre İncil Pdf İndirme Linkleri

İsa'ya Göre İncil Yandex Disk Pdf İndir

İsa'ya Göre İncil Google Drive Pdf İndir


İsa'ya Göre İncil Epub İndirme Linkleri

İsa'ya Göre İncil Yandex Disk Ebup İndir

İsa'ya Göre İncil Google Drive Epub İndir


İsa'ya Göre İncil Mobi İndirme Linkleri


İsa'ya Göre İncil Yandex Disk Mobi İndir

İsa'ya Göre İncil Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İsa'ya Göre İncil Etiketleri

İsa'ya Göre İncil kitabı hakkında genel bilgiler, İsa'ya Göre İncil kitabının yazarı kimdir, İsa'ya Göre İncil kitabının özeti, İsa'ya Göre İncil pdf indirme linki, İsa'ya Göre İncil epub indirme linki, İsa'ya Göre İncil mobi indirme linki, İsa'ya Göre İncil kitabını indir, İsa'ya Göre İncil kitabı tanıtım bülteni, İsa'ya Göre İncil arka kapak yazısı, İsa'ya Göre İncil kitabı kaç sayfa, İsa'ya Göre İncil hangi yayınevi tarafından basıldı, İsa'ya Göre İncil kitabının türü nedir, İsa'ya Göre İncil kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information