-->

Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk Pdf İndir


Bu yazımızda Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk kitabını konu edindik. Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk kitabının yazarı kimdir, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk kitabının tanıtım yazısı nedir, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk Tanıtım Bülteni

Masal bizi aslımıza kavuşturan efsunlu sözdür.
 
Biz yetişkinler ne zaman bir masal dinlesek içimizdeki çocuk uyanmaya başlar. Ne zaman bir masal anlatılsa iç evrenimizin karanlık odalarında kilitli kalan çocuğun kalbi güm güm atmaya başlar. Kalbin bu çağrısı o karanlık odanın kapısını açacak tılsımdır. Böylece kapı yavaş yavaş aralanır, içimizdeki çocuk çekinerek kafasını dışarı uzatır ve kapalı kaldığı o odadan masalın efsunlu sesine kulak vererek usulca dışarıya çıkmaya başlar. 
 
Çünkü masal bizi aslımıza kavuşturan efsunlu sözdür. Masal dinleyip, masal anlattıkça bizi terk etmiş olan içimizdeki çocuk, masalın cazibesine kapılıp yuvasına geri döner. Masal bilinçdışımız ile olan bağımızı güçlendirir. Dişil yanımızı büyütür. İçimizdeki kahramanı uyandırır. Özetle masal, insan olma serüveninde bize güç verir, el uzatır ve rehberlik eder.
 
2017’de Almanya’da “Thüringen Masal ve Efsane Ödülü”ne layık görülen, hikâye anlatıcısı ve eğitmen Nazlı Çevik Azazi; bizi masallarla dönüşeceğimiz, içimizdeki çocuğu uyandıracak, ruhumuzla yeniden bağ kurmamızı sağlayacak bir yolculuğa davet ediyor.
Yayın Tarihi
ISBN 6050958317
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 200
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.6 x 21 cm


Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk Kitabı İndirme Linkleri

Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk, Masal,&,İki,Dünya,Arasındaki,Aşk, Nazlı Çevik Azazi,DOĞAN NOVUS, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk indir, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk pdf indir, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk oku, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk epub indir, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk kitabının yazarı, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk kitabının tanıtım bülteni, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk özeti, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk ücretsiz satın al, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk oku, Masal & İki Dünya Arasındaki Aşk indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information