-->

Kürk Mantolu Madonna Pdf İndir


Bu yazımızda Kürk Mantolu Madonna kitabını konu edindik. Kürk Mantolu Madonna hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kürk Mantolu Madonna kitabının yazarı kimdir, Kürk Mantolu Madonna kitabının tanıtım yazısı nedir, Kürk Mantolu Madonna kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kürk Mantolu Madonna Tanıtım Bülteni

Sabahattin Ali, ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna’yı yetmiş beş yıl önce kaleme aldı. Yayımlanmasından beş yıl sonraysa yazar aramızdan ayrıldı. O günden bugüne pek çok şey değişti. Kürk Mantolu Madonna yurt dışına açıldı. Kitaplara, tiyatro sahnelerine, dolaylı yoldan sinemaya ilham oldu. Bugün hala çok satanlar listesinde tahtı sarsılmadan varlığını koruyan romanı Karbon Kitaplar olarak yayımlarken eserin aslına sadık kalmaya dikkat ettik. Onu “bugünün dil koşullarına uygun halde yayımlamak” gibi bir çabanın aksine, zor olanı seçtik.  Titiz bir çalışmayla kendi dil ve üslup zenginliğini koruduk. Okuyan herkesin zihnine kazınan tahlillere ancak böyle vefa gösterebiliriz:  “Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana, dünyada başka türlü bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin.”
Yayın Tarihi
ISBN 6057889096
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 177
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Kürk Mantolu Madonna Kitabı İndirme Linkleri

Kürk Mantolu Madonna Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kürk Mantolu Madonna, Kürk,Mantolu,Madonna, Sabahattin Ali,KARBON KİTAPLAR, Kürk Mantolu Madonna indir, Kürk Mantolu Madonna pdf indir, Kürk Mantolu Madonna oku, Kürk Mantolu Madonna epub indir, Kürk Mantolu Madonna kitabının yazarı, Kürk Mantolu Madonna kitabının tanıtım bülteni, Kürk Mantolu Madonna özeti, Kürk Mantolu Madonna ücretsiz satın al, Kürk Mantolu Madonna oku, Kürk Mantolu Madonna indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information