-->

Gurbet Yolu Pdf İndir


Bu yazımızda Gurbet Yolu kitabını konu edindik. Gurbet Yolu hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Gurbet Yolu kitabının yazarı kimdir, Gurbet Yolu kitabının tanıtım yazısı nedir, Gurbet Yolu kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Gurbet Yolu Tanıtım Bülteni

Mukaddes, 1981 yılında doğdu ve üç yıl öncesine kadar hiç okula gitmedi, doğuştan ileri derecede Spastik Serebral Palsisi olan engelli bir genç. Okumayı ve yazmayı arkadaşı Zeynep’in de yardımıyla kendi kendine öğrendi. Bunun için herhangi bir eğitim almadı ve ancak büyük puntolarla yazılmış, basit birkaç çocuk kitabı okuyabildi. Hiç yürüyemedi, tek başına hiç dışarı çıkamadı, yaşıtları ile oyun oynayamadı. Hatta yemek, giyinmek gibi kişisel günlük ihtiyaçlarını bile kendisi yapamadı. Biliyor musunuz, saçlarını hiçbir zaman kendisi tarayamadı. Ama azimle bu kitabı yaklaşık dört yılda tamamladı.
Mukaddes, tek bir harfi yazabilmek için dakikalarca, bir cümleyi yazabilmek için saatlerce ve bir paragrafı oluşturabilmek için belki de günlerce emek verdi. Burada, Mukaddes’in sadece bir evin içinde süren yaşamındaki küçücük dünyasında ürettiği bir hikâyeyi okuyacaksınız. Bu kitap, edebi ya da içerik olarak çok kıymetli olmayabilir, yazım ya da ifade hataları da içerebilir. Ama yazarın kısıtlı sosyal çevresini, ciddi fiziksel engelini ve kaynaklara ulaşabilmesinin imkânsızlığını düşündüğünüzde bu kitabın değerini anlayabilirsiniz. Bu yüzden okurken, yapabilirseniz, lütfen “Mukaddes gibi düşünerek” okumaya çalışın.
Yayın Tarihi
ISBN 6058179004
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 80
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Gurbet Yolu Kitabı İndirme Linkleri

Gurbet Yolu Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Gurbet Yolu, Gurbet,Yolu, Mukaddes Özçelik ,SOMET, Gurbet Yolu indir, Gurbet Yolu pdf indir, Gurbet Yolu oku, Gurbet Yolu epub indir, Gurbet Yolu kitabının yazarı, Gurbet Yolu kitabının tanıtım bülteni, Gurbet Yolu özeti, Gurbet Yolu ücretsiz satın al, Gurbet Yolu oku, Gurbet Yolu indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information