-->

Erdemli İnsanın Yol Haritası Pdf İndir


Bu yazımızda Erdemli İnsanın Yol Haritası kitabını konu edindik. Erdemli İnsanın Yol Haritası hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Erdemli İnsanın Yol Haritası kitabının yazarı kimdir, Erdemli İnsanın Yol Haritası kitabının tanıtım yazısı nedir, Erdemli İnsanın Yol Haritası kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Erdemli İnsanın Yol Haritası Tanıtım Bülteni

Ülkemizde daha ziyade Güvercin Gerdanlığı kitabıyla tanınan ve bilinen İbn Hazm, Erdemli İnsanın Yol Haritası'nda gencinden yaşlısına, öğrencisinden öğretmenine kadar herkesin ve her kesimin dikkate alması ve uygulaması gereken öğütlerde bulunuyor. İbn Hazm, Endülüs’te devletin karar merkezinde bir bakanın oğluyken, iç savaşta tüm varlığını ve mevkiini kaybetmiş, yoksulluğa düşmüş, ülkesini terk etmek zorunda kalmış, çok çile çekmiş bir ilim adamıdır. Onun için bu kitaptaki tespitler ve nasihatler, bire bir yaşanmışlıklara, ispatlanmış bilgi ve belgelere dayanıyor:
 
Kendi eksikliklerini başkalarından daha iyi görüp bilene ne mutlu!
Senin kusurlarını senin yüzüne vuran kişi, seninle dostluğunu devam ettirmek isteyendir.
Şöhret olma arzusu, kesinlikle yersiz ve yararsız bir arzudur. Bunun yerine akıllı kişi, sadece erdemlerini, ibadet ve güzel davranışlarını artırmaya özlem duymalıdır. Çünkü bunu yapan kimse güzel bir adla, mükemmel bir övgüyle, tam bir iyilikle ve saygın özellikleriyle anılmayı hak eder. Dahası bunlar onu Yaradanına yaklaştırır ve Rabbinin katında anılmak gibi eşsiz bir şan ve şöhret kazanmasını sağlar. Böylece de namı ve şanı sonsuza dek sürer gider.
Çevirmen: Cemal Aydın
Yayın Tarihi
ISBN 6059778855
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 128
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Erdemli İnsanın Yol Haritası Kitabı İndirme Linkleri

Erdemli İnsanın Yol Haritası Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Erdemli İnsanın Yol Haritası, Erdemli,İnsanın,Yol,Haritası, İbn Hazm ,SUFİ KİTAP YAYINLARI, Erdemli İnsanın Yol Haritası indir, Erdemli İnsanın Yol Haritası pdf indir, Erdemli İnsanın Yol Haritası oku, Erdemli İnsanın Yol Haritası epub indir, Erdemli İnsanın Yol Haritası kitabının yazarı, Erdemli İnsanın Yol Haritası kitabının tanıtım bülteni, Erdemli İnsanın Yol Haritası özeti, Erdemli İnsanın Yol Haritası ücretsiz satın al, Erdemli İnsanın Yol Haritası oku, Erdemli İnsanın Yol Haritası indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information