-->

Bâkî Muhabbet & 99 Mektup Pdf İndir


Bu yazımızda Bâkî Muhabbet & 99 Mektup kitabını konu edindik. Bâkî Muhabbet & 99 Mektup hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Bâkî Muhabbet & 99 Mektup kitabının yazarı kimdir, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup kitabının tanıtım yazısı nedir, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Bâkî Muhabbet & 99 Mektup Tanıtım Bülteni

Bâkî Muhabbet, Ömer M. Koç Koleksiyonu’ndaki eski harfli mektuplardan bir seçmedir. Bu kitapta 1890-1960 yılları arasında, Osmanlı İmparatorluğu’nun ve Cumhuriyet Dönemi Türkiyesi’nin siyasî, askerî, edebî, kültürel ve entelektüel hayatında önemli rol oynamış devlet adamı, asker, edebiyatçı ve sanatçıların resmî ve kişisel yazışmaları, mektupları bir araya getiriliyor.
 
Mektupların farklı zamanlara ve farklı kişilere ait olması, içerik ve yazı özelliklerindeki çeşitlilik, okura birçok değişik, karakteristik el yazısını bir arada görme imkânı sunuyor.
 
Geçmişten günümüze ulaşan ve Bâkî Muhabbet’te kitaplaşan bu mektuplar, sahiplerinin kişiliklerine, iç dünyalarına ışık tutmanın yanı sıra, Türkiye’nin yakın tarihine ve toplumsal hayatına da tanıklık ederek siyasî ve kültürel birikimimizin bir parçası olarak yeniden hayat bulmuş oluyor.
Editor: Yücel Demirel
Yayın Tarihi
ISBN 9750843938
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 336
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 16.5 x 24 cm


Bâkî Muhabbet & 99 Mektup Kitabı İndirme Linkleri

Bâkî Muhabbet & 99 Mektup Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Bâkî Muhabbet & 99 Mektup, Bâkî,Muhabbet,&,99,Mektup,YAPI KREDİ YAYINLARI, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup indir, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup pdf indir, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup oku, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup epub indir, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup kitabının yazarı, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup kitabının tanıtım bülteni, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup özeti, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup ücretsiz satın al, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup oku, Bâkî Muhabbet & 99 Mektup indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information