-->

Aşıklar Gece Ölür Pdf İndir


Bu yazımızda Aşıklar Gece Ölür kitabını konu edindik. Aşıklar Gece Ölür hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Aşıklar Gece Ölür kitabının yazarı kimdir, Aşıklar Gece Ölür kitabının tanıtım yazısı nedir, Aşıklar Gece Ölür kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Aşıklar Gece Ölür Tanıtım Bülteni

Aşk kapıyı bir kez ve usulca çalar, geldiğini anlamak belki zaman alır ama gidişi bir kıyamete benzer, yıkar geçer.
 
“Birini hayatından çıkıp gidecek kadar çok sevdiniz mi hiç? Gerçekleri görmesi için yokluğunuza ihtiyacı olduğuna inandınız mı ve benim gibi fena halde yanıldınız mı? Aşk zaten bir yanılgılar bütünü. En çok seven, en çok yanılır ve hayatta bir yanılgıdan daha çekici hiçbir şey yoktur. Benim bunu anlamam için on dört koca yıl geçmesi gerekti. On dört yılda yaşadığım her şey, beni o gün o kapıyı vurup çıkan kızın gözleriyle çarpıştırdı. Bir daha asla o kadar gözü kara olmadım, çünkü asla birini o kadar çok sevmedim.”
 
Gerçek aşk, aklın kalbe teslim olmasıyla başlar. Ama ya karşınızda asla teslim olmayacak biri, üstelik sadece eski sevgiliniz değil artık bir rock yıldızı varsa… 
 
Gülşah Elikbank’tan henüz çocukken kalpten alınan yaralara, o yaraların yol açtığı yanlış kararlara ve şefkatin değmediği hayatlara uzanan etkileyici bir roman. “Vaktinde tutulmayan her matem yüreğinize geri döner” diyen Elikbank, aşkın iyileştirici gücüne ışık tutan, sarsıcı bir sevda hikâyesiyle çıkıyor okurun karşısına.
Yayın Tarihi
ISBN 6050958294
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 200
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.6 x 21 cm


Aşıklar Gece Ölür Kitabı İndirme Linkleri

Aşıklar Gece Ölür Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Aşıklar Gece Ölür, Aşıklar,Gece,Ölür, Gülşah Elikbank,DOĞAN KİTAP, Aşıklar Gece Ölür indir, Aşıklar Gece Ölür pdf indir, Aşıklar Gece Ölür oku, Aşıklar Gece Ölür epub indir, Aşıklar Gece Ölür kitabının yazarı, Aşıklar Gece Ölür kitabının tanıtım bülteni, Aşıklar Gece Ölür özeti, Aşıklar Gece Ölür ücretsiz satın al, Aşıklar Gece Ölür oku, Aşıklar Gece Ölür indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information