-->

Zamanımızın Bir Kahramanı


Bu yazımızda Zamanımızın Bir Kahramanı kitabını konu edindik. Zamanımızın Bir Kahramanı hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının yazarı kimdir, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının tanıtım yazısı nedir, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Zamanımızın Bir Kahramanı Tanıtım Bülteni

Işık saçan madalyonlar, tarihte geri giderek yapılan değişiklikler, dünyayı yok etmeye hazırlanan tarikatlar, çıkılması gereken zaman yolculukları… hep kitap olağanüstü bir diziyi okurlarıyla buluşturmuştu geçtiğimiz aylarda: “CHRONOS Dosyaları!” Şimdi de Rysa Walker’ın yazdığı dizinin son kitabı Zaman Parçaları raflarda. Kate’in çok zamanı kalmadı. İnsanlığın yarısını yok etmeye çalışan büyükbabasını durdurmak için verdiği mücadelede sona yaklaştı. Zaman sıçramalarını artırması, tarihte hızla oradan oraya savrulması, büyükbabasının zaman çizelgesinde yaptığı korkunç değişiklikleri düzeltmesi gerekiyor. Bu defa yanında ona destek olacak bir ekibi de var. Neye hizmet ettiğinden emin olmadığı, güvenip güvenmemesi gerektiğini bile bilmediği bir ekip… Ne olursa olsun zamanı durdurmak imkânsız, o ilerlemeye devam ediyor. Peki treni yavaşça doğru raya çekmek mümkün mü?
Çevirmen: Merve Doğruer
Yayın Tarihi
ISBN 6051922140
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 524
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Zamanımızın Bir Kahramanı Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları, Chronos,Dosyaları,3,/,Zaman,Parçaları, Rysa Walker,HEP KİTAP, Zamanımızın Bir Kahramanı indir, Zamanımızın Bir Kahramanı pdf indir, Zamanımızın Bir Kahramanı oku, Zamanımızın Bir Kahramanı epub indir, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının yazarı, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının tanıtım bülteni, Zamanımızın Bir Kahramanı özeti, Zamanımızın Bir Kahramanı ücretsiz satın al, Zamanımızın Bir Kahramanı oku, Zamanımızın Bir Kahramanı indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information