-->

YENİ ZAMANLAR SAHAF


Bu yazımızda YENİ ZAMANLAR SAHAF kitabını konu edindik. YENİ ZAMANLAR SAHAF hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. YENİ ZAMANLAR SAHAF kitabının yazarı kimdir, YENİ ZAMANLAR SAHAF kitabının tanıtım yazısı nedir, YENİ ZAMANLAR SAHAF kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


YENİ ZAMANLAR SAHAF Tanıtım Bülteni

“Buenos Aires sokaklarında dolaşırken karşıma bir duvar yazısı çıktı. Soluk bir zemin üzerine boyayla yazılmış dört kelime: ‘Patricio, seni seviyorum. Baban.’ Elli yıllık hayatımda, bir babanın oğluna hitaben yazdığı bir duvar yazısına hiç rastlamamıştım… Böylesine basit bir cümle, birinin bir duvara yazdığı 26 harf, o topraklara sinen melankoli ve hüzün hatırlandığında nasıl da destansı ve derin bir anlam kazanmıştı.”
İtalya’da Demokratik Parti’nin önemli üyelerinden biri olan başarılı yazar, senarist ve yönetmen Walter Veltroni, bir babanın oğluna duyduğu özlemi anlatırken Arjantin’in sokaklarına ve insanına özgü o ateşli ruhu da yansıtıyor; bir toplumun portresini çiziyor.
Seni Seviyorum. Baban sadece babaların ya da oğulların değil, tüm kaybolanların, kaybedenlerin, gidenlerin ve bekleyenlerin kitabı…
 
Yayın Tarihi
ISBN 9753483766
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 80
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


YENİ ZAMANLAR SAHAF Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Seni Seviyorum. Baban, Seni,Seviyorum.,Baban, Walter Veltroni,ÇINAR YAYINLARI, YENİ ZAMANLAR SAHAF indir, YENİ ZAMANLAR SAHAF pdf indir, YENİ ZAMANLAR SAHAF oku, YENİ ZAMANLAR SAHAF epub indir, YENİ ZAMANLAR SAHAF kitabının yazarı, YENİ ZAMANLAR SAHAF kitabının tanıtım bülteni, YENİ ZAMANLAR SAHAF özeti, YENİ ZAMANLAR SAHAF ücretsiz satın al, YENİ ZAMANLAR SAHAF oku, YENİ ZAMANLAR SAHAF indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information