-->

Yasak Büyü


Bu yazımızda Yasak Büyü kitabını konu edindik. Yasak Büyü hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Yasak Büyü kitabının yazarı kimdir, Yasak Büyü kitabının tanıtım yazısı nedir, Yasak Büyü kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Yasak Büyü Tanıtım Bülteni

Caz Çağı ile yeraltı büyücülük dünyasının inanılmaz bir birleşimi.

Büyü güçlü ve tehlikeliydi, bağımlılık yapıyordu. 18. Kanun Değişikliği ile nihayet yasadışı olmuştu.

1926’da, Büyücülük Karşıtları büyü yapmayı tamamen yasaklamayı başarmıştı ve şehrin yeraltı büyü dünyası en şaşalı zamanını yaşıyordu. Büyücüler gangsterlere suçlarında yardımcı olacak illüzyonlar yapıyor, kaçakçılar denizaşırı ülkelerden büyülü kaçak mal getiriyordu. Müşterilerin kendilerini büyüye boğabilecekleri gösteri mekânlarında akılları uçuran, sarhoş eden Parıltı adlı iksirden içilebiliyordu.

Joan Kendrick, ailesinin evi ellerinden alınınca şehrin en ünlü suçluları olan Shaw Çetesi’ne üye olmayı yeni kabul etmiş bir büyücüydü. Federal Yasak Birimi’ne yeni katılan Alex Danfrey’nin ise karmaşık bir geçmişi ve özel yetenekleri vardı. Shaw Çetesi’ne üye olup onları yakalamakla görevlendirilmişti.

Joan ve Alex yasak büyünün şiddet dolu, tehlikeli dünyasına girdiklerinde yolları kesişecek ve aldıkları emirlere rağmen birbirlerinden etkilenmeden edemeyeceklerdi. Ancak işler değişmeye başladığında bu ikili kime sadık kalacaklarına karar vermek zorunda kalacak ve karşı karşıya geleceklerdi.

 

“Yasak Büyü ustaca yazılmış bir roman… ama dillerden düşmemesini sağlayacak olan şey çarpıcı sonu. Okuduklarınıza inanamayacaksınız."

–Tor.com

 

“İddialı, gerilim dolu bir suç ve büyü hikâyesi. İnanılmaz zekice ve yaratıcı bir şekilde kurgulanmış bir roman."

–Booklist

 

“Kelly’nin yeni romanı Yasak Büyü, 1920’lerin ihtişamlı zamanlarında geçen Gece Sirki ve Muhteşem Gatsby’yi anımsatan bir hikâye."

–RT Book Reviews

 

“Bu fantastik roman âdeta okura bir elektrik akımı veriyor. Caz dinlemek kadar keyifli."

–Publishers Weekly

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Kitap Adı: Yasak Büyü Yazar: Lee Kelly Çevirmen: Yaprak Onur Yayınevi: Yabancı Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 424 Ebat: 13,5 x 21 Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 ISBN: 9786052177471


Yasak Büyü Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Yasak Büyü indir, Yasak Büyü pdf indir, Yasak Büyü oku, Yasak Büyü epub indir, Yasak Büyü kitabının yazarı, Yasak Büyü kitabının tanıtım bülteni, Yasak Büyü özeti, Yasak Büyü ücretsiz satın al, Yasak Büyü oku, Yasak Büyü indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information