-->

Tepedeki Adam Tablodaki Kadın Pdf İndir


Bu yazımızda Tepedeki Adam Tablodaki Kadın kitabını konu edindik. Tepedeki Adam Tablodaki Kadın hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Tepedeki Adam Tablodaki Kadın kitabının yazarı kimdir, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın kitabının tanıtım yazısı nedir, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Tepedeki Adam Tablodaki Kadın Tanıtım Bülteni

Gemi epeyce uzaklaşmıştı. Giderek küçülüyordu. Ellerini parmaklıklardan çekti, sandalyeye oturdu. Başını iki avucunun içine aldı. Gözlerini sabit bir noktaya dikerek, çağrışımların peş peşe yolladığı bir sürü sinyallerle boğuşan ve kurtulmak isteyen bir insan gibi kafasını kaldırdı, sağına soluna bakındı. Hafifçe, mırıldanır gibi, ´´Bunları yazmalıymışım! diyerek yerindi. Bir süre düşündükten sonra, ´´Ama şimdi de yazabilirim.´´ dedi kendi kendine. ´´YOK, yok´ diyerek ikirciklendi ve ´´Hani, notların nerede, nasıl yazacaksın?´´ diye mırıldandı. Sonra oturduğu sandalyeden kalktı, içeri girdi.
Yayın Tarihi
ISBN 6059481502
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 176
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Tepedeki Adam Tablodaki Kadın Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Tepedeki Adam Tablodaki Kadın, Tepedeki,Adam,Tablodaki,Kadın, Şahin Koçak,YASON YAYINCILIK, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın indir, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın pdf indir, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın oku, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın epub indir, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın kitabının yazarı, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın kitabının tanıtım bülteni, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın özeti, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın ücretsiz satın al, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın oku, Tepedeki Adam Tablodaki Kadın indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information