-->

Söyle Hayalet Şarkını Söyle


Bu yazımızda Söyle Hayalet Şarkını Söyle kitabını konu edindik. Söyle Hayalet Şarkını Söyle hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Söyle Hayalet Şarkını Söyle kitabının yazarı kimdir, Söyle Hayalet Şarkını Söyle kitabının tanıtım yazısı nedir, Söyle Hayalet Şarkını Söyle kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Söyle Hayalet Şarkını Söyle Tanıtım Bülteni

“Kayla şarkı söylüyor ve hayaletler öne eğilip başlarını sallıyorlar. Rahatlamış gibi, bir şeyler hatırlamış gibi gülüyorlar, sanki rahatlıyorlar.”
 
Jesmyn Ward’ın çok ödüllü romanı Söyle Hayalet, Şarkını Söyle Güney Amerika’da siyahi bir ailenin yoksulluk, ırkçılık, çaresizlikle yoğrulmuş öyküsünü şiirsel bir dille anlatıyor. Beyaz babasının yokluğunda ergenliğin, yoksulluğun ve hiç olmayan bir annenin acısını yaşayan 13 yaşındaki Jojo; beyaz kocasına duyduğu tutkulu aşk ve uyuşturucu arasında gidip gelen anne Leonie; ve şarkı söyledikçe hem bu yoksul ailenin hem de Amerika’nın tarihini aralayan hayaletler. 
Çevirmen: Begüm Kovulmaz
Yayın Tarihi
ISBN 6050953619
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 264
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Söyle Hayalet Şarkını Söyle Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Söyle Hayalet Şarkını Söyle, Söyle,Hayalet,Şarkını,Söyle, Jesmyn Ward,DOĞAN KİTAP, Söyle Hayalet Şarkını Söyle indir, Söyle Hayalet Şarkını Söyle pdf indir, Söyle Hayalet Şarkını Söyle oku, Söyle Hayalet Şarkını Söyle epub indir, Söyle Hayalet Şarkını Söyle kitabının yazarı, Söyle Hayalet Şarkını Söyle kitabının tanıtım bülteni, Söyle Hayalet Şarkını Söyle özeti, Söyle Hayalet Şarkını Söyle ücretsiz satın al, Söyle Hayalet Şarkını Söyle oku, Söyle Hayalet Şarkını Söyle indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information