-->

Son Sayfaya Kadar Gerilim Pdf İndir


Bu yazımızda Son Sayfaya Kadar Gerilim kitabını konu edindik. Son Sayfaya Kadar Gerilim hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Son Sayfaya Kadar Gerilim kitabının yazarı kimdir, Son Sayfaya Kadar Gerilim kitabının tanıtım yazısı nedir, Son Sayfaya Kadar Gerilim kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Son Sayfaya Kadar Gerilim Tanıtım Bülteni

Çözüm gerekiyordu, insanın olduğu yerde savaş olmalıydı. Zarar, yıkım, yok ediş, gücü kanıtlama. Bunlar genlerimize işlemiş. Toksikolojik madde kullanımı pratik bulundu. Bildiğiniz zehirlerden bahsetmiyorum dostlarım. Teknoloji sosu içeriyor bunlar. Mailler mesela. Göz dibinize kurulu bilgisayarınıza mail gönderiliyor. Maili açmanız durumunda tansiyonunuz, nabzınız düşüyor ve ölüyorsunuz. Uyarıcı etkinliği olan ışıkları da anlatmam gerek. Bu ışık; beyaz, sarı, kırmızı olabilir, vücudunuza değdiği anda etkinlik göstermekte ve kanın damarlarınız içinde çılgınca akmasına neden olmakta. Kulaklarınızdan, ağzınızdan hatta göbek deliğinizden kan fışkırarak çıkmakta. Yine öldünüz. Bu ve daha birçok örnek verebiliriz.
Etki tepki ilkesini bilirsiniz, çözüm gecikmedi. Dedektiflik büroları kuruldu.
En iyisi mi, en iyisi Z ile D’nin kurduğu. İkisi de doktor, aynı zamanda dedektif. İşte karşınızda Tıbbi Dedektiflik Bürosu ZD dedikleri. Bu ikili mekaniklerin, kısaca Mekalar diyelim, korkulu rüyası oldu.
Yayın Tarihi
ISBN 6052969663
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 83
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Son Sayfaya Kadar Gerilim Kitabı İndirme Linkleri

Son Sayfaya Kadar Gerilim Pdf İndir

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Son Sayfaya Kadar Gerilim, Son,Sayfaya,Kadar,Gerilim, Candaş Can,CİNİUS YAYINLARI, Son Sayfaya Kadar Gerilim indir, Son Sayfaya Kadar Gerilim pdf indir, Son Sayfaya Kadar Gerilim oku, Son Sayfaya Kadar Gerilim epub indir, Son Sayfaya Kadar Gerilim kitabının yazarı, Son Sayfaya Kadar Gerilim kitabının tanıtım bülteni, Son Sayfaya Kadar Gerilim özeti, Son Sayfaya Kadar Gerilim ücretsiz satın al, Son Sayfaya Kadar Gerilim oku, Son Sayfaya Kadar Gerilim indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information