-->

Son Durak Sur Pdf İndir


Bu yazımızda Son Durak Sur kitabını konu edindik. Son Durak Sur hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Son Durak Sur kitabının yazarı kimdir, Son Durak Sur kitabının tanıtım yazısı nedir, Son Durak Sur kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Son Durak Sur Tanıtım Bülteni

Uzak bir Almanya kasabasından ‘anayurt’u Türkiye’ye bakmak... 
Hayatı, hayatını, çocuklarını iğne oyası gibi işlerken evrende ve ülkesinde olan bitenlere hiiiç gözünü kapamadan yakın durmak... Ve hele ki kadınca bakmak,  kadınca direnmek...
İyi edebiyat neredeyse bulup okudu Derya Ertaş, iyi sanat neredeyse yakın durdu, iyi şiiri, iyi sahneyi ıskalamadı... Avrupa’nın göbeğinde Türkiye’nin merkezini izledi. Oturdu bir trenin kompartımanına, bütün Anadolu’yu dolaşıp uzak, sessiz ve yalnız tabii ki kırgın bir kente uzandı, son durağa kadar geliverdi hayalinde!..
Hayalini romanlaştırdı; adı “Son Durak Sur” oldu.
Nebil Özgentürk
“Doğduğu yer arkasından gelirse insanın, yazgısı önünden gider...”
 
“Dışarıda tren az önce hareket etmiş, ortalık yine yavaşlamıştı. Mehmet hâlâ soğuk bankın üstünde, gözlerini elektrik direğindeki ahenge dikmiş, oturuyordu. İnsanın acımasızca tükettiği, özellikle geldiği yerde kıymeti olmayan yaşamayı anlamaya çalışıyordu. Akan nehirler gibi geçip giden ömürleri, içilen bir sigara gibi eksilip, azar azar, hızla tükenen hayatları...”
 
Derya Ertaş yeni kitabı, Son Durak Sur’da okurlarını unutulması güç bir hayat yolculuğuna çıkarıyor. Askerden yeni terhis olan ve eve dönmek, yeni bir hayata başlamak için sabırsızlanan Mehmet’in kişisel hikâyesi hem onu anlamamızı, hem de yüzlerce, binlerce Mehmet’in sıkışmışlıklarını, sınırlarını, ikilemlerini, hayata tutunma çabalarını hissetmemizi sağlıyor. Mehmet’in yolculuğuna eşlik eden insanların hikâyeleriyse okurun pek çok farklı hayata tanıklık etmesine olanak tanıyor. Ertaş, kısacık bir kitapta, onlarca derinlikli derdin, çözülemeyen meselenin altını usul usul çiziyor ve kitabı yeniden okuma isteği uyandırmayı başarıyor.
Yayın Tarihi
ISBN 6059624237
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 144
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Son Durak Sur Kitabı İndirme Linkleri

Son Durak Sur Pdf İndir

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Son Durak Sur, Son,Durak,Sur, Derya Ertaş,AYA KİTAP, Son Durak Sur indir, Son Durak Sur pdf indir, Son Durak Sur oku, Son Durak Sur epub indir, Son Durak Sur kitabının yazarı, Son Durak Sur kitabının tanıtım bülteni, Son Durak Sur özeti, Son Durak Sur ücretsiz satın al, Son Durak Sur oku, Son Durak Sur indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information