-->

Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) Pdf İndir


Bu yazımızda Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) kitabını konu edindik. Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) kitabının yazarı kimdir, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) kitabının tanıtım yazısı nedir, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) Tanıtım Bülteni

Napolyon’un 1812’de Rusya’yı işgalini ve bu savaşın, özellikle aristokrat çevrelerde yarattığı altüst oluşu, son derece gerçekçi sahnelerle, ayrıntılı ve derinlikli analizlerle yansıtan bir başyapıt. Avrupa’daki monarşileri birbiri ardına bozguna uğratarak ilerleyen Napolyon orduları Moskova’ya doğru ilerlemektedir. Rus aristokratları, bu ürkütücü savaş makinesi karşısında bir yandan muharebeye hazırlanmakta, bir yandan da kişisel dertleriyle boğuşmaktadır. Rusya’nın 19. yüzyılın ilk yarısında panoramik bir fotoğrafını çeken Savaş ve Barış, soylu sınıfına dair yakın gözlemlerin yanı sıra köy ve kasabalarda yaşanan çiftlik hayatını da ustalıkla yansıtıyor. Dünya edebiyatının en başarılı eserlerinden sayılan bu muazzam nehir roman, savaşların getirdiği kaosu, mantıksızlığı, insan vicdanı ile etiğe aykırılığı; muktedirlerin, büyük zaferler vaat edenlerin sözlerindeki ve çabalarındaki beyhudeliği gözler önüne seriyor.

“Savaş hakkında dobra dobra, dürüstçe, nesnel ve sade bir üslupla yazmayı Tolstoy’dan öğrendim. Savaşı Tolstoy’dan daha iyi betimleyen bir yazar tanımıyorum.”
ERNEST HEMINGWAY
Çevirmen: Leyla Soykut
Yayın Tarihi
Orjinal Adı Voyna i mir
ISBN 9750512322
Baskı Sayısı 3. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 1823
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Savaş ve Barış (2 Cilt Takım), Savaş,ve,Barış,(2,Cilt,Takım), Lev N. Tolstoy,İLETİŞİM YAYINLARI, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) indir, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) pdf indir, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) oku, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) epub indir, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) kitabının yazarı, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) kitabının tanıtım bülteni, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) özeti, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) ücretsiz satın al, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) oku, Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information