-->

Önce Yeşildi Kiraz Pdf İndir


Bu yazımızda Önce Yeşildi Kiraz kitabını konu edindik. Önce Yeşildi Kiraz hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Önce Yeşildi Kiraz kitabının yazarı kimdir, Önce Yeşildi Kiraz kitabının tanıtım yazısı nedir, Önce Yeşildi Kiraz kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Önce Yeşildi Kiraz Tanıtım Bülteni

“Daldın Ceyhan.” Yıldız ablanın sesi ile kendime geldim. Evet, dalmıştım. Ve o da benimle birlikte oturuyordu. İkimiz, onun mezarının üzerinde yan yanaydık. Yıl 1968 değil, 2017 idi. Ve Haziran ayında, Urfa’daydık. Kimsesizler Mezarlığı’nda... GAP Gezisi dönüşü, bozulan otobüs nedeniyle diğer yolcular ile birlikte Urfa’nın kıraç toprağına ayak basan Ceyhan, gölgelik aramak üzere yöneldiği ağaçlığın bir Kimsesizler Mezarlığı olduğunu fark eder. Sarı otlara ayağı takılıp düştüğünde, bir mezar taşına çarptığını anlar. Boyaları kaybolmuş taştaki yazıyı parmak uçlarıyla takip ederken yalnızca elleri değil, bütün vücudu titrer, zira bu mezar onun çocukluğundan, 1968’in en güzel hatıralarından kopup gelmiştir. “Gerçekten sen misin Yıldız abla?” Fısıltısına eşlik eden sıcak Urfa’nın ılık rüzgarı değil, “Evet, benim. Hoşgeldin küçük arkadaşım.” diyen bir genç kıza aittir.
Yayın Tarihi
ISBN 6052109236
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 160
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Önce Yeşildi Kiraz Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Önce Yeşildi Kiraz, Önce,Yeşildi,Kiraz, Leyla Küçük Ülker,SİSYPHOS YAYINLARI, Önce Yeşildi Kiraz indir, Önce Yeşildi Kiraz pdf indir, Önce Yeşildi Kiraz oku, Önce Yeşildi Kiraz epub indir, Önce Yeşildi Kiraz kitabının yazarı, Önce Yeşildi Kiraz kitabının tanıtım bülteni, Önce Yeşildi Kiraz özeti, Önce Yeşildi Kiraz ücretsiz satın al, Önce Yeşildi Kiraz oku, Önce Yeşildi Kiraz indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information