-->

Ölüm Kalım Oyunu


Bu yazımızda Ölüm Kalım Oyunu kitabını konu edindik. Ölüm Kalım Oyunu hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Ölüm Kalım Oyunu kitabının yazarı kimdir, Ölüm Kalım Oyunu kitabının tanıtım yazısı nedir, Ölüm Kalım Oyunu kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Ölüm Kalım Oyunu Tanıtım Bülteni

1966 yazı, alışılmışın dışında soğuktur. Küçük Doğu Alman kentinde kömür yoktur. İnsanlar üşür. Bu soğuk yaz günlerinde bir çocuk dünyaya gelir. Adını Toto koyarlar. Hermafrodittir, kimse onu istemez. Yetimhaneye gönderilir. Diğer herkesten farklıdır; kimse onu sevmez. Toto kötülüğün kabul gördüğü, çirkinliğin onay bulduğu ortamlarda iyiliği, masumiyeti ve sevgiyi boş yere arayarak sosyalist ülkeyi uçtan uca kat eder. Sonra bir gün, herkesin hayallerini süsleyen kapitalist Batı’ya geçer. Burada da hayaller ve gerçekler apayrıdır.
İsviçreli yazar Sibylle Berg, Hayat İçin Teşekkürler’de yaşadığımız dünyanın sırrını kazıyor. Hayat İçin Teşekkürler her şeyin sefalete gömüldüğü, acımasızlıkla damgalandığı adaletsiz ve irkiltici bir dünyanın içinden sesleniyor. 
Sonuna kadar öfkeli, kışkırtıcı ve sert bir roman bu. Hayat İçin Teşekkürler karanlık bir tablo; çıplak gerçeklikler manifestosu olarak da okunabilir.
Çevirmen: Özden Özberber
Yayın Tarihi
ISBN 9750735530
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 416
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Ölüm Kalım Oyunu Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Hayat İçin Teşekkürler, Hayat,İçin,Teşekkürler, Sibylle Berg,CAN YAYINLARI, Ölüm Kalım Oyunu indir, Ölüm Kalım Oyunu pdf indir, Ölüm Kalım Oyunu oku, Ölüm Kalım Oyunu epub indir, Ölüm Kalım Oyunu kitabının yazarı, Ölüm Kalım Oyunu kitabının tanıtım bülteni, Ölüm Kalım Oyunu özeti, Ölüm Kalım Oyunu ücretsiz satın al, Ölüm Kalım Oyunu oku, Ölüm Kalım Oyunu indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information