-->

Narcos-Jaguar'ın Pençesi


Bu yazımızda Narcos-Jaguar'ın Pençesi kitabını konu edindik. Narcos-Jaguar'ın Pençesi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Narcos-Jaguar'ın Pençesi kitabının yazarı kimdir, Narcos-Jaguar'ın Pençesi kitabının tanıtım yazısı nedir, Narcos-Jaguar'ın Pençesi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Narcos-Jaguar'ın Pençesi Tanıtım Bülteni

Narcos dizisi ile bağlantılı ilk resmi roman olan JAGUAR’IN PENÇESİ, Pablo Escobar’ın liderliğindeki Medellín kartelinin iç yüzünü Jose Aguilar Gonzales’in gözünden anlatıyor.

Genç ve idealist bir polis memuru olan Gonzales, kendini bir anda uyuşturucu baronu Pablo Escobar’a hizmet ederken bulur. Escobar’ın azılı tetikçilerinden birine dönüşen Aguilar, memleketi Medellín’de kokainle kararan hayatlara tanıklık eder ve kendi yaşamında da bir dizi felaketle yüzleşmek zorunda kalır. Olaylar Aguilar’ı geri dönüşü olmayan bir yolun eşiğine getirmiştir; ya tüm kayıpları pahasına hayatta kalmak için kartele hizmet etmeyi sürdürecek ya da kartelin başındaki güçlü, karizmatik ve ölümcül tiranı karşısına alacaktır.

 

Popüler TV dizisi NARCOS  için övgüler

“Mafya dramlarının hayranları bu yapıtta aradıkları her şeyi bulacak. Tansiyonun giderek arttığı dizide sezon finali Narcos’un en gerilimli bölümlerinden bir tanesi.”
-Entertainment Weekly

“Escobar’ın entrikalarla dolu, tansiyonu hiç düşmeyen bir olay örgüsünde yakalanması, Narcos’u yeni sezonun yıldızlarından biri yapıyor.”

 -New York Post

“Televizyonun anti-kahramanı Escobar tam bir muamma ancak Narcos’un da tam anlamıyla bağımlılık yaratıcı, etkileyici, şoke edici ve hatta eğitici olduğunu söyleyebilirim.”

-Boston Globe

“Başarılı senaryosu ve aynı derecede başarılı oyunculuğu ile harikulade bir dizi.”

-New York Times

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Editör: Mert Doğruer

 

 

 

Kitap Adı: Narcos-Jaguar'ın Pençesi Yazar: Jeff Mariotte Çevirmen: Müge Hestbaek Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 3. Hamur Sayfa Sayısı: 304 Ebat: 13,5 x 21 Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 ISBN: 9786051735016


Narcos-Jaguar'ın Pençesi Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Narcos-Jaguar'ın Pençesi indir, Narcos-Jaguar'ın Pençesi pdf indir, Narcos-Jaguar'ın Pençesi oku, Narcos-Jaguar'ın Pençesi epub indir, Narcos-Jaguar'ın Pençesi kitabının yazarı, Narcos-Jaguar'ın Pençesi kitabının tanıtım bülteni, Narcos-Jaguar'ın Pençesi özeti, Narcos-Jaguar'ın Pençesi ücretsiz satın al, Narcos-Jaguar'ın Pençesi oku, Narcos-Jaguar'ın Pençesi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information