-->

Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) Pdf İndir


Bu yazımızda Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) kitabını konu edindik. Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) kitabının yazarı kimdir, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) kitabının tanıtım yazısı nedir, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) Tanıtım Bülteni

Bilindiği üzere, içinde yaşadığımız coğrafya kadim bir tarihe ve dolayısıyla da zengin bir kültür mirasına sahiptir. Söz konusu mirasın içerisinde, dil-lehçe çeşitliliği önemli bir yer tutmaktadır.
 
Çalışma alanımız olan Midyat da, bu mirası paylaşan güzel yörelerimizden birisidir. Burada dört dil konuşulmaktadır: Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Süryanice. Elinizdeki eser ile, bu yörede konuşulan dillerden birini (Arapça) ele alarak yakından tanımayı ve yazılı olarak da yaşatmayı amaçladık.
 
Bu gayretin, kültürel zenginliğimize katkı sunacağını; kültürel öğelerimiz arasında da sağlıklı iletişim ve etkileşime hizmet edeceğini umuyoruz.
Yayın Tarihi
ISBN 6057934086
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 272
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük), Midyat’ta,Konuşulan,Muhallemi,Lehçesi,(Arapça-Türkçe,Sözlük), Heyet ,MEVSİMLER KİTAP, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) indir, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) pdf indir, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) oku, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) epub indir, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) kitabının yazarı, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) kitabının tanıtım bülteni, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) özeti, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) ücretsiz satın al, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) oku, Midyat’ta Konuşulan Muhallemi Lehçesi (Arapça-Türkçe Sözlük) indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information