-->

Meredith Schorr


Bu yazımızda Meredith Schorr kitabını konu edindik. Meredith Schorr hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Meredith Schorr kitabının yazarı kimdir, Meredith Schorr kitabının tanıtım yazısı nedir, Meredith Schorr kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Meredith Schorr Tanıtım Bülteni

1. SUFİ (İbrahim Baz)
Hep okumuş çok anlatmıştım.Hâlbuki çok yaşamak ve hissetmek gerekiyormuş. Şimdi bunu öğrendim.Bilmek cehaleti gideriyor ancak gafletten kurtulmak marifetle oluyormuş.Ahlak olmayınca ilim, bir hayal ve vehimden başka bir şey değilmiş.Hastalıktan kurtulmanın yolu, gafletin farkına varmak, gafletten kurtulmanın yolu ise marifete ermekmiş.Yollara düşen ve kendini bulmaya çalışan bir kahramanın varoluş hikâyesi...Gezdiği her şehirde, attığı her adımda hikmeti arayan bir aşk yolcusu...Sûfi, yalnızlık duygusunu derinden hissedip sakin bir liman arayanlara eşsiz bir sığınak olacaktır.

2. YETİŞ YA ALİ ( Corci Zeydan)
Hz. Ali’nin şehid edilmesi, Müslüman zihinde ciddi yaralar açan ve asırlar sonrasını bile derinden etkileyen bir olaydır. Siyasi bir olayın dinî tartışmaları da beraberinde getirmesi bir yana, olayın arka planı dikkate değer özellikler taşımaktadır. Bu kitap, kinin, nefretin ve gözü dönmüşlüğün bir ümmeti nasıl parçaladığını göstermesi açısından sizi soluk soluğa bırakacak bir eser. Yazar bu kitabında, Hz. Osman döneminde başlayan fitneyi, Hz. Ali’nin öldürülmesinin ayrıntılarını tarihi roman akıcılığında ele almaktadır.          

3. MEM U ZİN (İbrahim Baz)
En çok kırmızıya benzetilse de aşk;Âşıkta kül gibi siyah, maşukta bahar ve gül gibiyeşil görünür.Ama aslında hiçbiri de değildir.Yedi rengi yakıp yalnız beyaz yahut kızıl gösteren güneşgibi bir ateştir aşk.Âşık, gözün ilk yıldırımından itibaren bütün renkleriyaşar kapkara oluncaya kadar.Sevdası karardıkça o da aynını hallenir.İşte Mem u Zîn bu aşkın destanıdır.
Eğer âşık olmamışsanız, aşkın haletini ve hararetini hissetmek için Mem ve Zîn’in kollarına girin ve birlikte
yürüyün…Yürüyüşün her adımında ah edeceksiniz ve kalbiniziyeniden hissedeceksiniz.
 
Yayın Tarihi
ISBN 6059621106
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 528
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Meredith Schorr Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Roman Seti (3 Kitap), Roman,Seti,(3,Kitap), Kollektif ,OTTO, Meredith Schorr indir, Meredith Schorr pdf indir, Meredith Schorr oku, Meredith Schorr epub indir, Meredith Schorr kitabının yazarı, Meredith Schorr kitabının tanıtım bülteni, Meredith Schorr özeti, Meredith Schorr ücretsiz satın al, Meredith Schorr oku, Meredith Schorr indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information