-->

Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) Pdf İndir


Bu yazımızda Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) kitabını konu edindik. Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) kitabının yazarı kimdir, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) kitabının tanıtım yazısı nedir, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) Tanıtım Bülteni

Gündelik yaşantımızın gereksinimlerinden uzak, bugünün ideolojilerinden muaf, başka başka dertleri olan, türlü türlü hikâyesi olan kelimeler. Artık cümle içerisinde pek kullanılmadıklarından, vakur bir sessizlikle kaderlerini bekliyorlar. Hayatlarımızdan tümden ellerini ayaklarını çekmezden evvel, son bir saygı duruşu bizimkisi. Çünkü gidiyorlar; gidecekler.
Emoji devri yaklaşıyor. Kelimeler ise hikâyeleriyle, geçmişleriyle, melodileriyle, anlamlarıyla ve zenginlikleriyle fazla ağır geliyorlar gündelik yaşantılarımıza. Bir emoji kâfi geliyor aşkı anlatmaya ve başka bir emoji yetiyor bir aşkın bitip başka bir aşkın başladığını haber vermeye. Yalnızlaşmanın “kendi ayakları üzerinde durmak” olarak kutsallaştırıldığı, kimsenin kimseye ihtiyaç duymadığı, aşkın gündelik hobiye dönüştüğü bir dünyada hasrete yer ve zaman kalmıyor. Hasret çekmeyen için vuslat nasıl bir anlam ifade etsin ki?
Derleyici: Banu Ertuğrul
Derleyici: Onur Ertuğrul
Yayın Tarihi
ISBN 9750734694
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 576
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12 x 8 cm


Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap), Lugat,365,-,Bazı,Kelimeler,Çok,Güzel,(Minikitap),CAN YAYINLARI, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) indir, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) pdf indir, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) oku, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) epub indir, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) kitabının yazarı, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) kitabının tanıtım bülteni, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) özeti, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) ücretsiz satın al, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) oku, Lugat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel (Minikitap) indir


1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information