-->

Kuru Pınar Pdf İndir


Bu yazımızda Kuru Pınar kitabını konu edindik. Kuru Pınar hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kuru Pınar kitabının yazarı kimdir, Kuru Pınar kitabının tanıtım yazısı nedir, Kuru Pınar kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kuru Pınar Tanıtım Bülteni

1972 baharında Saliha’ya çeyizlik alınması için Yasin, Nurihan’a beş bin lira verdi, düğün tarihi belirlendi. Nisan ayında düğün sakin bir şekilde iki aile arasında yapıldığında; rüzgâr uğuldadı, yağmur çiselemeye başladı.
Gökyüzü o gece kızgınlığını, nefesini estirerek, kulak zarını delercesine gürleyerek, şimşekler çakarak, deli bir yağmur yağdırarak hissettirdi. Batman Çayı kudurmuşçasına akıyordu. Sanki çay yağan yağmurla birlikte ağıtlar yakıyordu. Doğanın bu hâline köylüler de şaşırmışlardı. O yıl yağmur hiç bu denli hırçın yağmamıştı.
Uzun zamandır yağmur yağmadığından, damlara bakım yapılmadığından damlarda çatlaklıklar oluşmuştu. Yağmur suları olduğu gibi evlerin içine akmıştı. Mehmet’in evi de bu yağmurdan nasibini almıştı. Düğün için alınan eşyalar ıslanmıştı. Avluya ayağını attığı gibi çamurlaşmış topraktan vıcık vıcık sesler geldi. Dama çıktı, loğu aldı, damın çamurlaşmış toprağını bastırarak toprağı pekiştirdi. Yağmur durmadan yağıyordu. Mehmet’in gözyaşlarıyla yağmur sanki birlikte akıyordu yanağından. Neden sonra gözünde Meliha’nın bakışları belirdi, kulağında sesi yankılandı. O an Mehmet, “Ah seni ne çok özledim, ne çok bir bilsen…” diye içlendi.
-Aslında Meliha’nın ölümünden sonra selâmı sabahı kesmem gerekiyordu.
Ne Nurihan’la ne de Saliha’yla hiç konuşmamalıydım.
Yayın Tarihi
ISBN 6056777134
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 248
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Kuru Pınar Kitabı İndirme Linkleri

Kuru Pınar Pdf İndir

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kuru Pınar, Kuru,Pınar, Hamide Ablak,ARTOS KİTAP, Kuru Pınar indir, Kuru Pınar pdf indir, Kuru Pınar oku, Kuru Pınar epub indir, Kuru Pınar kitabının yazarı, Kuru Pınar kitabının tanıtım bülteni, Kuru Pınar özeti, Kuru Pınar ücretsiz satın al, Kuru Pınar oku, Kuru Pınar indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information