-->

Külleri


Bu yazımızda Külleri kitabını konu edindik. Külleri hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Külleri kitabının yazarı kimdir, Külleri kitabının tanıtım yazısı nedir, Külleri kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Külleri Tanıtım Bülteni

2059 yılında Üçüncü Savaş çıkmış ve toplam yirmi dört saat sürmüştür. Enerji santrallarının büyük bir kısmı harap olmuştur. O yılın zemheri kışında insanlar ısınmak için ellerindeki tüm malzemeleri yakmış, bu yüzden kitap dahi bulunmaz olmuştur. Dünya Kuzeybatı Birliği ve Güneydoğu Federasyonu olarak ikiye bölünmüş, birçok millet yeryüzünden silinmiş, kimi de iltica etmiştir. 
Savaştan on yıl sonra, Kuzeybatı Birliği’ne bağlı Jilmaya topraklarında hükümet, vatandaşlarına büyük bir baskı uygulamaktadır. Yoksul, kimsesiz insanların yok edilip yaşaması gereken sınıflara yer açılması gerektiği düşüncesi hâkimdir yöneticilerde. Bu nedenle halkın aşağı tabakası gerek gözaltında, gerekse sokaklarda polisler tarafından gizlice ya da açıkça öldürülmektedir. Bu duruma dayanamayan, isyan eden insanlar hükümeti protesto etmek için halka açık yerlerde bildiriler okuyup intihar etmektedir. Hükümetin intiharcılardan önce davranması şarttır artık.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Kitap Adı: Külleri Yazar: Semih Erelvanlı Yayınevi: Hep Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Sayfa Sayısı: 268 Ebat: 13,5 x 19,5 ISBN: 9786051922621


Külleri Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Külleri indir, Külleri pdf indir, Külleri oku, Külleri epub indir, Külleri kitabının yazarı, Külleri kitabının tanıtım bülteni, Külleri özeti, Külleri ücretsiz satın al, Külleri oku, Külleri indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information