-->

Kimsesiz Çocuklar Pdf İndir


Bu yazımızda Kimsesiz Çocuklar kitabını konu edindik. Kimsesiz Çocuklar hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kimsesiz Çocuklar kitabının yazarı kimdir, Kimsesiz Çocuklar kitabının tanıtım yazısı nedir, Kimsesiz Çocuklar kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kimsesiz Çocuklar Tanıtım Bülteni

Savaş simit, Hasan ise çöplerde; şişe, teneke, metal parçaları ve karton toplayıp satarak yaşamlarını sürdürmektedirler. İki arkadaş sabahın köründen akşam saatlerine kadar Samsun’ un sokaklarını ve caddelerini gezerek altını üstüne getirmektedirler.
 
Açık öğretim lisesine devam eden Savaş, beklenmedik biranda annesini yitirir. Onun zamansız ölümü kendisini çok sarsar. Buna rağmen açık öğretim lisesini bitiren Savaş, 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik bölümünü kazanır. O yıl üniversiteye başlar. Gündüzleri simit satar, akşamları okula gider. Hasan ise, aynı yıl İstanbul’a göç eder. Orada tekstil fabrikasında çalışmaya başlar. Kısa süre sonra kendi atölyesini kurar ve ticarete başlar.
 
Bir süre sonra Samsun’a gelen Hasan, üç arkadaşı ile birlikte İstanbul’ a döner. Savaş, ikinci sınıftan itibaren orada okur, diğerleri atölyede çalışırlar. Üç yıl sonra üniversiteyi bitirir ve inşaat mühendisi olarak hayata atılır.
Yayın Tarihi
ISBN 6057934017
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 144
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Kimsesiz Çocuklar Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kimsesiz Çocuklar, Kimsesiz,Çocuklar, Nihat Gökmen,MEVSİMLER KİTAP, Kimsesiz Çocuklar indir, Kimsesiz Çocuklar pdf indir, Kimsesiz Çocuklar oku, Kimsesiz Çocuklar epub indir, Kimsesiz Çocuklar kitabının yazarı, Kimsesiz Çocuklar kitabının tanıtım bülteni, Kimsesiz Çocuklar özeti, Kimsesiz Çocuklar ücretsiz satın al, Kimsesiz Çocuklar oku, Kimsesiz Çocuklar indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information