-->

Kanadı Kırık Melek


Bu yazımızda Kanadı Kırık Melek kitabını konu edindik. Kanadı Kırık Melek hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kanadı Kırık Melek kitabının yazarı kimdir, Kanadı Kırık Melek kitabının tanıtım yazısı nedir, Kanadı Kırık Melek kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kanadı Kırık Melek Tanıtım Bülteni


Yaşlılık hastalığı progeria'nın belirtileri, on sekizinci aydan sonra gelişmeye başlıyor. Çocuğun derisi, yaşlı bir insanın derisi kadar kırışıyor, kemikleri kırılgan hale geliyor ve çocukların çoğunluğu dört yaşından itibaren kel kalıyor. Bu hastalığa yakalanan çocukların boyları genellikle bir metreyi geçmiyor ve beş yaşındaki bir çocuğun boyutlarında oluyorlar. Çocukların iç organları da hastalıkla beraber erken yaşlanıyor ve ölüm, ergenlik yaşlarında kalp kriziyle birlikte geliyor.
Doktoru Nursel Elçioğlu

Şimdiye kadar hep içimden söyledim, şimdi ise yüksek sesle haykırıyorum: "Sana ihtiyacımız var Burcu! Sakın gitme! Sen iyi ki, iyi ki varsın küçük meleğim! Kanatların kırıksa eğer, bizlere kol kanat gerdiğin içindir."
Teyzen Ayla

Burcu'nun davranışlarında bende en çok hayranlık uyandıran şey yaşama sevinciydi. Yaşından neredeyse on kat daha yaşlı görünen bu minik kızın yaşama sevincine hayran olmuştum. Bu yüzden onun verdiği yaşam mücadelesini defalarca ekrana getirdim.
Reha Muhtar

Sadece bir şikayeti vardı: Bu ise, çok sevdiği oyun parkına gittiğinde ya da arkadaşlarıyla oynamak için sokağa çıktığında insanların birbirini dürterek Burcu'ya bakmalarıydı. İnşallah görüşmediğimiz dönemlerde Burcu bu olayı da aşmıştır. Çünkü o sımsıcak gülümsemesiyle, aklıyla ve yaşama sevinciyle herşeyi başarabilecek bir genç kız.
Seda Sayan

Sanırım Burcu bir televizyon kanalında programcı olsa Ajda Pekkan gibi davranırdı. Yakın çekimlerden hiç hoşlanmıyorda...
Kayıt Asistanı Derya Ünal

Hayatımın anlamı, yaşama sevincim yavrum... Ne olur beni affet!
Anne'n



Sayfa Sayısı: 236

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kaknüs Yayınları

 

Kitap Adı: Kanadı Kırık Melek Yazar: Serkan Özburun Yayınevi: Kaknüs Yayınları İlk Baskı Yılı: 2004 Sayfa Sayısı: 236 Dil: Türkçe ISBN: 9799752560115


Kanadı Kırık Melek Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Kanadı Kırık Melek indir, Kanadı Kırık Melek pdf indir, Kanadı Kırık Melek oku, Kanadı Kırık Melek epub indir, Kanadı Kırık Melek kitabının yazarı, Kanadı Kırık Melek kitabının tanıtım bülteni, Kanadı Kırık Melek özeti, Kanadı Kırık Melek ücretsiz satın al, Kanadı Kırık Melek oku, Kanadı Kırık Melek indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information