-->

İstanbul Ansiklopedisi Pdf İndir


Bu yazımızda İstanbul Ansiklopedisi kitabını konu edindik. İstanbul Ansiklopedisi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. İstanbul Ansiklopedisi kitabının yazarı kimdir, İstanbul Ansiklopedisi kitabının tanıtım yazısı nedir, İstanbul Ansiklopedisi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


İstanbul Ansiklopedisi Tanıtım Bülteni

İSTANBUL ANSİKLOPEDİSİ

Gerçek ve efsane 800 binyıldır iç içe

İstanbul Ansiklopedisi; tarih öncesinden Bizans’a, Osmanlı ve Cumhuriyet İstanbul’una dönüşürken öznesi olduğu olaylar, sahip olduğu sosyal kurumlar, semtler, mimari, doğa, müzik ve gösteri sanatları, mitoloji ve insanlar üzerinden İstanbul’u anlatan yaklaşık 350 madde içeriyor.

Kültür, bilim, sanat, edebiyat, basın dünyasında tanınmış 150’yi aşkın yazar ve fotoğrafçının özgün anlatım ve kişisel yakınlıklarıyla tanıttıkları İstanbul, İstanbul Ansiklopedisi’nin 1010 sayfasında özel arşiv ve koleksiyonlardan titizlikle seçilen belgeler, tarihsel ve güncel fotoğraflar eşliğinde sunulan bir başvuru kaynağı haline geliyor.

İstanbul Ansiklopedisi; ilk insana ait izlerin 800 bin yıl öncesine dayandığı Yarımburgaz Mağarası’yla, ilk yerleşik yaşamın 8 bin 500 yıl öncesine uzandığı bir kez daha kanıtlanan Yenikapı buluntularıyla tarih boyu bir megakent olan İstanbul’u, onun kimliği haline gelen hızlı değişimi içinde konumluyor.
Yayın Tarihi
ISBN 6055813932
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 1012
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi Kuşe Kağıt
Boyut 20.5 x 27 cm


İstanbul Ansiklopedisi Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: İstanbul Ansiklopedisi, İstanbul,Ansiklopedisi, Kollektif ,NTV YAYINLARI, İstanbul Ansiklopedisi indir, İstanbul Ansiklopedisi pdf indir, İstanbul Ansiklopedisi oku, İstanbul Ansiklopedisi epub indir, İstanbul Ansiklopedisi kitabının yazarı, İstanbul Ansiklopedisi kitabının tanıtım bülteni, İstanbul Ansiklopedisi özeti, İstanbul Ansiklopedisi ücretsiz satın al, İstanbul Ansiklopedisi oku, İstanbul Ansiklopedisi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information