-->

İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) Pdf İndir


Bu yazımızda İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) kitabını konu edindik. İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) kitabının tanıtım yazısı nedir, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) Tanıtım Bülteni

1970’li yılların sonunda patlayan Afganistan olayı, Erdem Bayazıt ve arkadaşlarının en çok üzerinde durduğu, İslam dünyasının kanayan yaralarından biri olmuş tur hep. "Bir yüzüm Batıya dönük/Bir yüzüm Doğuya/ Arkamda bütün yönler/Önümde kıble!" dizelerinin şairi bu acıya duyarsız kalamazdı ve kalmadı da. Olaylara, yönü kıbleye dönük olarak baktı. Pergelin bir ayağını hep sabit tuttu. Bayazıt ve arkadaş grubu yazılarıyla, şiirleriyle, hikâye ve romanlarıyla dünyanın seyirci kaldığı bu dramı biteviye gündeme getirmeye çalıştılar. Bilhassa Cahit Zarifoğlu, şiir ve yazılarında Afganistan konusunu o kadar çok işledi ki adı "Afganistan şairi"ne çıktı. Erdem Bayazıt da "Afganistan yazarı" olarak akıllarda kaldı. İşte bu kitap da "içeriden bir gözün" kaleminden bir İslâm coğrafyası hikâyesidir.
Yayın Tarihi
ISBN 9752482357
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 368
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli), İpekyolu’ndan,Afganistan’a,(Ciltli), Erdem Bayazıt,KETEBE YAYINEVİ, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) indir, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) pdf indir, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) oku, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) epub indir, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) kitabının yazarı, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) kitabının tanıtım bülteni, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) özeti, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) ücretsiz satın al, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) oku, İpekyolu’ndan Afganistan’a (Ciltli) indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information