-->

I Ching-Değişimler Kitabı


Bu yazımızda I Ching-Değişimler Kitabı kitabını konu edindik. I Ching-Değişimler Kitabı hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. I Ching-Değişimler Kitabı kitabının yazarı kimdir, I Ching-Değişimler Kitabı kitabının tanıtım yazısı nedir, I Ching-Değişimler Kitabı kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


I Ching-Değişimler Kitabı Tanıtım Bülteni

“Hiç tepesiz düzlük, hiç gidişi olmayan geliş yoktur. Kendini kontrol eden dünyayı kontrol eder.”

Kim tarafından yazıldığı bilinmeyen I CHING, Çinlilerin binlerce yıllık bilgeliğinden süzülerek bugüne gelen bir kehanet kitabı olmaktan öte, aynı zamanda evrendeki tüm şeylerin değişimini ve onların değişim sürecini inceleyen edebi bir kaynaktır.

Kadim zamanların Çinlilerine göre Tanrı, evrendeki tüm fiziksel ve matematiksel olayların yaratıcısı ve I CHING ise o sistemin hesap makinesidir. I CHING’de her şey matematiksel olarak ifade edilir, dolayısıyla bir bilim gibidir. Zaten doğada da hiçbir nesne yoktur ki özünde matematiksel bir harika olmasın.

I CHING’e göre ruhsal tekâmülün yolu dingin bir ısrarda gizlidir, yumuşaklık ve iyilik kişiye toprak anadan mirastır. Alçakgönüllü yaşama sanatını hayatının merkezine koyanlar mutlak ışığa ulaşırlar. İnsanın hayat ağacındaki yerini belirleyen şey, tavır ve hareketleridir. Herkes içinde olduğu durumun doğasını sezmeli ve kendini onunla uyumlu kılmalıdır. Ermiş insan kararlı adımlarla bir başına yağmur altında yürüyen ve ısrarında yılmayandır.

I CHING, kutlu kişinin yolculuğunun rehberidir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Kitap Adı: I Ching-Değişimler Kitabı Yazar: Kolektif Çevirmen: Sevda Beytaş Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 152 Ebat: 13,5 x 18 Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 ISBN: 9786053115144


I Ching-Değişimler Kitabı Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , I Ching-Değişimler Kitabı indir, I Ching-Değişimler Kitabı pdf indir, I Ching-Değişimler Kitabı oku, I Ching-Değişimler Kitabı epub indir, I Ching-Değişimler Kitabı kitabının yazarı, I Ching-Değişimler Kitabı kitabının tanıtım bülteni, I Ching-Değişimler Kitabı özeti, I Ching-Değişimler Kitabı ücretsiz satın al, I Ching-Değişimler Kitabı oku, I Ching-Değişimler Kitabı indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information