-->

Hiç Bitmeyen Masallar 2 Pdf İndir


Bu yazımızda Hiç Bitmeyen Masallar 2 kitabını konu edindik. Hiç Bitmeyen Masallar 2 hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Hiç Bitmeyen Masallar 2 kitabının yazarı kimdir, Hiç Bitmeyen Masallar 2 kitabının tanıtım yazısı nedir, Hiç Bitmeyen Masallar 2 kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Hiç Bitmeyen Masallar 2 Tanıtım Bülteni

Yeniden hayata dönüp güçlerine kavuşmak isteyen çocuk gibi görünen ama yaşlı olan birisi Peter Pan. Yaşamak için sihre inanan bir kalbe ihtiyacı olan Pan, Kara Ruh’un yaptığı plan sayesinde aradığı özel çocuğu Kimsesiz Çocuklar Diyarı’na (Var Olmayan Ülkeye) getirecektir. Ama çocuğun annesi Emma Wright’ın ve diğer masal kahramanlarının diyara geleceklerinden habersizdir Peter Pan.
Sihirli fasulye sayesinde açılan yeni bir diyar ve yeni bir macera. Üstelik bu sefer savaşacakları kişi onlardan daha akıllı ve daha kurnaz. Emma Wright (Kurtarıcı) ve diğer masal kahramanları bu adamı yenip Henry’i kurtarabilecekler mi?
 
Yaşaması gereken hayatı Kötü Kraliçe’nin çaldığını düşünen bir kadın. Yapacağı lanet için hep uygun günün gelmesini beklemiş ZOOM ülkesinde yaşayan yeşil cadı. Peki uygun gün gelip planını uygulayıp Masallar Şehrine adım attığında Masallar Diyarındaki kahramanlar ve Regina ne yapacak? Kötü cadı amacına ulaşmaya çok yakın olsa da son anda ortaya çıkan sihirli mühürlü kalem her şeyi değiştireceği gibi kahramanların da özellikle Emma Wright’ın hayatını değiştirecek güce sahiptir. Ve o gün geldiğinde olacaklar kaçınılmaz bir sonu hazırlar. Peki bundan sonra ne olacaktır?
Yayın Tarihi
ISBN 6052320754
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 432
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Hiç Bitmeyen Masallar 2 Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Hiç Bitmeyen Masallar 2, Hiç,Bitmeyen,Masallar,2, Gökçe Nas Oğuzlar,KARİNA YAYINEVİ, Hiç Bitmeyen Masallar 2 indir, Hiç Bitmeyen Masallar 2 pdf indir, Hiç Bitmeyen Masallar 2 oku, Hiç Bitmeyen Masallar 2 epub indir, Hiç Bitmeyen Masallar 2 kitabının yazarı, Hiç Bitmeyen Masallar 2 kitabının tanıtım bülteni, Hiç Bitmeyen Masallar 2 özeti, Hiç Bitmeyen Masallar 2 ücretsiz satın al, Hiç Bitmeyen Masallar 2 oku, Hiç Bitmeyen Masallar 2 indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information