-->

Her Daim Aşk 3 Nokta Pdf İndir


Bu yazımızda Her Daim Aşk 3 Nokta kitabını konu edindik. Her Daim Aşk 3 Nokta hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Her Daim Aşk 3 Nokta kitabının yazarı kimdir, Her Daim Aşk 3 Nokta kitabının tanıtım yazısı nedir, Her Daim Aşk 3 Nokta kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Her Daim Aşk 3 Nokta Tanıtım Bülteni

Yüzyıllardan beri nice şavaşlar nice aşklar yaşanmıştır. Daha yazının bulunmadığı zamanlarda bile taşlara çizilen resimler bize geçmişin dili olmuştur, insanlar yaşadıkları hayatı bir şekilde yansıtmışlardır. Ve bu güne ışık olmuşlardır. Öyleyse şiir hayatın kendisidir diyebiliriz.
Çok şey söylenebilir şiir için, tohumun toprakta can bulması gibi bir şeydir şiir. Mesela yağmurun rüzgâra karşı koymasıdır. Kavgadır, sevinçtir, mutluluktur şiir. Dilde dua kalpte yaradır.
Mecazi buluşlarLa kelimeleri süsleme sanatıdır. Çarpıcı ifadelerle insanı etkilemektir.
Şairin amacı bir insanın gönlüne ulaşabilmek, orada kendine bir yer bulmaktır. Toplumun dili olabilmektir. Sevmektir sevilmektir.
İnsan her yerde insandır. Sevginin dili her yerde aynıdır. Birtebessü- me bin şiir yazılır da anlatılamaz. Bir kurşunla bin harf vurulur da yine de dinmez bazen kanayan yaralar. Şairin suskunluğu bile şiirdir, işte bu yüzden ben şair olmaya değil şiir olmaya çalışanlar­danım. Siz şiirseniz bir yazan mutlaka olacaktır.
Yayın Tarihi
ISBN 6052030660
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 120
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 14 x 21 cm


Her Daim Aşk 3 Nokta Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Her Daim Aşk 3 Nokta, Her,Daim,Aşk,3,Nokta, Arzu Subakan Kabukçu,BERİKAN YAYINEVİ, Her Daim Aşk 3 Nokta indir, Her Daim Aşk 3 Nokta pdf indir, Her Daim Aşk 3 Nokta oku, Her Daim Aşk 3 Nokta epub indir, Her Daim Aşk 3 Nokta kitabının yazarı, Her Daim Aşk 3 Nokta kitabının tanıtım bülteni, Her Daim Aşk 3 Nokta özeti, Her Daim Aşk 3 Nokta ücretsiz satın al, Her Daim Aşk 3 Nokta oku, Her Daim Aşk 3 Nokta indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information