-->

Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens


Bu yazımızda Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens kitabını konu edindik. Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens kitabının yazarı kimdir, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens kitabının tanıtım yazısı nedir, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens Tanıtım Bülteni

 -Homo sapiens neden ekolojik bir seri katile dönüştü?

- Para neden herkesin güvendiği tek şey?

- Kadınlar üstün sosyal becerilere sahipken, neden çoğu toplum erkek egemen?

- Güç elde etmekte böylesine yetenekli olan insanlar neden bu gücü mutluluğa dönüştürmekte başarısızlar?

- Geleceğin dini bilim mi?

- İnsanların miadı çoktan doldu mu?

100 bin yıl önce Yeryüzü'nde en az altı farklı insan türü vardı. Günümüzdeyse sadece Homo Sapiens var. Diğerlerinin başına ne geldi ve bize ne olacak? Çoğu çalışma insanlığın serüvenini ya tarihi ya da biyolojik bir yaklaşımla ele alır, ancak Harari 70 bin yıl önce gerçekleşen Bilişsel Devrim'le başlattığı bu kitabında gelenekleri yerle bir ediyor. İnsanların küresel ekosistemde oynadıkları rolden imparatorlukların yükselişine ve modern dünyaya kadar pek çok konuyu irdeleyen Sapiens, tarihle bilimi bir araya getirerek kabul görmüş anlatıları yeniden ele alıyor.

Harari ayrıca geleceğe bakmaya da zorluyor okuru. Yakın zamanda insanlar, dört milyar yıldır yaşama hükmeden doğal seçilim yasalarını esnetmeye başladılar. Artık sadece dünyayı değil, kendimizi ve diğer canlıları tasarlama becerisi de kazandık. Peki bu bizi nereye götürüyor, bizi neye dönüştürebilir?

30'dan fazla dile çevrilmiş bu kışkırtıcı çalışma özellikle Jared Diamond, James Gleick, Matt Ridley ve Robert Wright'ın eserlerine aşina okurlar için muhteşem bir kaynak.

"Sapiens, tarihin ve modern dünyanın en büyük sorularını gayet yalın bir dille ele alıyor. Çok seveceksiniz!"

-Jared Diamond, Tüfek, Mikrop ve Çelik'in yazarı-

"Harari'nin eseri kabul görmüş doktrinlerin karşısında duran fikirler ve şaşırtıcı gerçeklerle bezeli."

-John Gray, Financial Times-

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Kitap Adı: Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens Yazar: Yuval Noah Harari Son Okuma: Serpil Işıldar Yayına Hazırlayan: Cihan Kara Çevirmen: Ertuğrul Genç Kapak Tasarımı: Deniz Akkol Yayınevi: Kolektif Kitap İlk Baskı Yılı: 2015 Sayfa Sayısı: 412 Dil: Türkçe ISBN: 9786055029357


Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens indir, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens pdf indir, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens oku, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens epub indir, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens kitabının yazarı, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens kitabının tanıtım bülteni, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens özeti, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens ücretsiz satın al, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens oku, Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information