-->

Gizli Kalan Hayatlar


Bu yazımızda Gizli Kalan Hayatlar kitabını konu edindik. Gizli Kalan Hayatlar hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Gizli Kalan Hayatlar kitabının yazarı kimdir, Gizli Kalan Hayatlar kitabının tanıtım yazısı nedir, Gizli Kalan Hayatlar kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Gizli Kalan Hayatlar Tanıtım Bülteni

Maksim Gorki’nin otobiyografik üçlemesinin ikinci kitabı olan Ekmeğimi Kazanırken, Aleksey’in çıraklık yıllarını anlatır.
Aleksey, ailesinin yoksul düşmesinin ardından kâh bir ayakkabı mağazasında kâh gemide kâh ikon atölyesinde çalışır. Keskin gözleriyle insanları izlerken roman ve şiirle de tanışır ve okumak onun için gitgide bir tutkuya dönüşür. Yalnız, kitaplarda okuduğu insanlarla çevresinde gördükleri birbirine benzememektedir.
İleriki yıllarda sosyalist gerçekçilik akımının öncülüğünü yapacak olan Maksim Gorki 19. yüzyıl Rusyasının ses ve imgeleriyle dolu bu yapıtında, toplumu saran şiddet, amaçsızlık ve düşmanlık için bir çözüm arama çabasını da anlatır.
“Ben insanları çok seviyorum. Kimseye de acı vermek istemem. Ama duygusal olmak doğru değil; korkunç gerçek, güzel yalanların kelimecikleriyle gizlenemez! Hayata doğru! Hayata doğru! Yüreklerimizde ve beyinlerimizde bulunan bütün iyi ve insanca şeyleri hayatın içinde eritmek gerek!”
Çevirmen: Hasan Ali Ediz
Yayın Tarihi
Orjinal Adı В людях - V lyudyah
ISBN 6051722511
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 400
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Gizli Kalan Hayatlar Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Ekmeğimi Kazanırken, Ekmeğimi,Kazanırken, Maksim Gorki,YORDAM KİTAP, Gizli Kalan Hayatlar indir, Gizli Kalan Hayatlar pdf indir, Gizli Kalan Hayatlar oku, Gizli Kalan Hayatlar epub indir, Gizli Kalan Hayatlar kitabının yazarı, Gizli Kalan Hayatlar kitabının tanıtım bülteni, Gizli Kalan Hayatlar özeti, Gizli Kalan Hayatlar ücretsiz satın al, Gizli Kalan Hayatlar oku, Gizli Kalan Hayatlar indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information