-->

GİTANE KİTAP


Bu yazımızda GİTANE KİTAP kitabını konu edindik. GİTANE KİTAP hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. GİTANE KİTAP kitabının yazarı kimdir, GİTANE KİTAP kitabının tanıtım yazısı nedir, GİTANE KİTAP kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


GİTANE KİTAP Tanıtım Bülteni

Gün gelir sırasıyla her şeyini kaybedersin. Umutlarını eskitir, dostluklarını yitirirsin. Kaybettiklerine doymaz olur hayat. Her gün bir başka ister ve her gün senden alacaklı olur. Ne bileyim sessiz çığlığına kadar sömürmek ister. O vakit kaçmak istersin kalabalıklardan. Nefes alamazsın insan yığının doldurduğu sokaklarda.. Sen zamanla yarışırken. Zaman, taşın, toprağın ve suyun rengini kırmızıya boyar. Avazın çıktığı kadar haykırır, küçük dilini yutarsın, bir sesini hayvanlar duyar, onlarda anlamazlar. Gördüklerin sadece bir renk olsaydı, burnunun direği kırılmazdı kokudan. O an aklını kaybetmemek için ellerinle sıkıştırdığın başını tutar, yitip giden kendine direnirsin.
 
TİNNİTUS, sessizliğin notalarında korkup kendi notanızı ararken saplandığınız çıkmazdan çıkıp nefes almak isteyeceğiniz bir kitap. Bunca notaların arasında doğruyu, doğrunun içinde de kendi doğrunuzu bulmak isteyeceksiniz…  (Mustafa Tenker)
Yayın Tarihi
ISBN 6052109151
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 256
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


GİTANE KİTAP Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Tinnitus, Cemal Yılmaz,SİSYPHOS YAYINLARI, GİTANE KİTAP indir, GİTANE KİTAP pdf indir, GİTANE KİTAP oku, GİTANE KİTAP epub indir, GİTANE KİTAP kitabının yazarı, GİTANE KİTAP kitabının tanıtım bülteni, GİTANE KİTAP özeti, GİTANE KİTAP ücretsiz satın al, GİTANE KİTAP oku, GİTANE KİTAP indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information