-->

GİRDAP KİTAP


Bu yazımızda GİRDAP KİTAP kitabını konu edindik. GİRDAP KİTAP hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. GİRDAP KİTAP kitabının yazarı kimdir, GİRDAP KİTAP kitabının tanıtım yazısı nedir, GİRDAP KİTAP kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


GİRDAP KİTAP Tanıtım Bülteni

Yüzlerce kapının şehri olan Thebe’nin duvarları dibinde Nil, geniş bir nehir haline gelir, iki yakada akıntıyı takip eden yükseklikler burada belirleyici sınırları oluşturur, çoğunlukla koni şeklindeki tepeleriyle askeri kuleleri arkada bulunan, üzerinde palmiye yetişmeyen ve sıradan hiçbir çöl bitkisinin köklenmediği rengarenk kireç tepelerinin önünde heybetle dikilirdi. Kayalıklardaki yarıklarve geçitler dağ sıralarını bilerdi. Arkalarında bütün yaşamı yok eden, kum ve taştan oluşan kayalık ve resif tepelerini andıran kum tepeleriyle çöl uzanırdı.
 
Doğudaki sıradağların arasında çöl, Kızıl Deniz’e ulaşır; batıdaysa sonsuza kadar giderdi. Mısırlıların inanışına göre ise, çölün arkasında ölüler diyarı vardı. Çölün kumunu uzak tutan iki  taraftaki sıradağların arasındaysa temiz ve cömert, iyilik ve bolluk kaynağı, bütün varlıkların babası Nil akardı. İki kıyıda da bereketli, geniş ovalar uzanır, içerlerdeyse değişik kıyafetlerde rütbeliler, kalabalıklar ve niceleri vardı.
Çevirmen: İdil Bilgiç Alpaslan
ISBN 9756386668
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 480
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


GİRDAP KİTAP Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Uarda & Bir Eski Mısır Masalı, Uarda,&,Bir,Eski,Mısır,Masalı, Georg Ebers,YERYÜZÜ YAYINEVİ, GİRDAP KİTAP indir, GİRDAP KİTAP pdf indir, GİRDAP KİTAP oku, GİRDAP KİTAP epub indir, GİRDAP KİTAP kitabının yazarı, GİRDAP KİTAP kitabının tanıtım bülteni, GİRDAP KİTAP özeti, GİRDAP KİTAP ücretsiz satın al, GİRDAP KİTAP oku, GİRDAP KİTAP indir


1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information