-->

Gençlik


Bu yazımızda Gençlik kitabını konu edindik. Gençlik hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Gençlik kitabının yazarı kimdir, Gençlik kitabının tanıtım yazısı nedir, Gençlik kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Gençlik Tanıtım Bülteni

Son Granada hükümdarı Abdullah, atalarının ülkesinden ayrılırken, Padul dağının  tepesinde durdu. Bu yüksek yerden deniz görünüyordu; bahtsız hükümdar Afrika’ya gitmek üzere oradan gemiye binecekti. Bulunduğu yerden Granada, Vega ve kenarında Ferdinand ile İsabella’nın çadırlarının yükseldiği Genil ırmağı da fark ediliyordu. Abdullah, bu güzel memlekete, sonra da Müslüman mezarlıklarını gösteren servilere bakıp ağlamaya başladı. Saray ileri gelenleri ile, bu sürgünde Abdullah’a eşlik eden annesi Ayşe Sultan oğluna şöyle dedi: “Erkek gibi  savunmasını bilmediğin memleket için şimdi bir kadın gibi ağla!” Dağdan indiler; Granada gözlerinden ebediyen kayboldu.
Çevirmen: Fahrettin Arslan
Yayın Tarihi
ISBN 9752482241
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 64
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Gençlik Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Son İbn Sirac’ın Başından Geçenler (Ciltli) & Granada’da Bir Aşk Hikayesi, Son,İbn,Sirac’ın,Başından,Geçenler,(Ciltli),&,Granada’da,Bir,Aşk,Hikayesi, François Chateaubriand,KETEBE YAYINEVİ, Gençlik indir, Gençlik pdf indir, Gençlik oku, Gençlik epub indir, Gençlik kitabının yazarı, Gençlik kitabının tanıtım bülteni, Gençlik özeti, Gençlik ücretsiz satın al, Gençlik oku, Gençlik indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information