-->

Evrenin Ötesi Pdf İndir


Bu yazımızda Evrenin Ötesi kitabını konu edindik. Evrenin Ötesi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Evrenin Ötesi kitabının yazarı kimdir, Evrenin Ötesi kitabının tanıtım yazısı nedir, Evrenin Ötesi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Evrenin Ötesi Tanıtım Bülteni

Zaman zaman trajik, bazen de eğlenceli bir hikâyenin bir araya getirdiği üç kızın hayatta kalma ve sevdiklerini korumak uğruna yapabileceklerinin sınırlarını göreceğimiz bu romanda, fantastik karakterlerle tanışmaya hazır olun. Aşk, ihanet ve fedakârlık kavramlarını yeniden yapılandırmak ve bu kızların kendilerini keşfetmelerine, aslında oldukları ve olabilecekleri kişiyi bulmalarına şahit olacağız. Bir insanın canavara dönüşmeden önce kaç çizgiden atlaması gerekir? Arkadaşını öldürmekle sevdiğini kurtarmak arasında bir seçim yapmanız gerekirse hangisini seçerdiniz? Aslında aşık olduğunuzu sandığınız şey bir kişiden ziyade güç ise… İşte bu soruların cevaplarını burada bulabilirsiniz!..
               
“ Artık konuşmuyorlardı gerçi ama birbirlerine yakın duruyorlardı. Bu olaylar neticesinde şu an odadaki herkesin birbiriyle bir bağı vardı. Aynı şey uğrunda bir araya gelmek zorunda kalmışlardı ve kimsenin bir suçu yoktu. İntikam peşinde bir melekten bozma yakışıklı bir canavar ışık evrene geçmek ve yok etmek için kendi dünyalarında konaklamak istiyordu ve yandaşlarını yanında tutabilmek içinde insan bedenlerine ihtiyacı vardı.
                İşte konu bundan ibaretti. Düşününce ne kadar da aptalca geliyordu. Sanki bir masalın içindeydiler. Ve güneş tutulmasında bu masal bitecekti. İki muhtemel son vardı. Işığın sakinleri bu savaşı kazanacak ve o pisliklerin dünya insanlarına ulaşamadan kendi karanlık evrenlerine dönmelerini sağlayacaklardı. Ya da karanlığın sakinleri dünya insanlarının bedenlerini zapt edecek -ki şimdiye kadar iki tanesini almışlardı-güneş tutulmasından sonra da aralarında dolaşacaktı. Amacına bir adım daha yaklaşırken Kül Kanat’ın kaç tane yandaşını feda ettiği pek umurunda değil gibiydi. ”
Yayın Tarihi
ISBN 6058168350
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Evrenin Ötesi Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Evrenin Ötesi, Evrenin,Ötesi, Yağmur Can Değirmenci,HALK EDEBİYATI DERGİSİ YAYINLARI, Evrenin Ötesi indir, Evrenin Ötesi pdf indir, Evrenin Ötesi oku, Evrenin Ötesi epub indir, Evrenin Ötesi kitabının yazarı, Evrenin Ötesi kitabının tanıtım bülteni, Evrenin Ötesi özeti, Evrenin Ötesi ücretsiz satın al, Evrenin Ötesi oku, Evrenin Ötesi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information