-->

Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) Pdf İndir


Bu yazımızda Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) kitabını konu edindik. Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) kitabının yazarı kimdir, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) kitabının tanıtım yazısı nedir, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) Tanıtım Bülteni

Manevi Danışmanlık ve Rehberlik, zor durumda kalan ve anlam arayışına giren bireylerin kaybettikleri anlamı ve kontrolü kazanma süreçlerinin dini ve manevi referanslarla desteklenmesidir. Daha özelde hastalık, ihtiyarlık, engellilik, doğal felakete uğrama, yoksunluk içerisinde bulunma gibi sebeplerle anlam arayışı içerisinde bulunan bireylere yönelik dinî ve manevî değerler odaklı destek hizmetidir.
       
Dünyada farklı ülkelerde bilimsel gelenek içerisinde psikoloji, ilahiyat ve psikiyatri kavşağında oldukça uzun bir akademik çalışma ve uygulama tarihine sahip olan Manevi Danışmanlık ve Rehberlik alanı adı geçen bu disiplinlerle ortak çalışarak insanın fiziksel, psikolojik ve manevi yönlerden iyi oluşu ve sağlıklı oluşuna vurgu yapan disiplinler arası bir alandır.
       
İki cilt Türkçe ve bir de İngilizce kitaptan oluşan elinizdeki bu kapsamlı eser; dini ve manevi değerlerin zor durum ve zamanlarında insanların başa çıkma süreçlerini desteklemesini sağlayan Manevi Danışmanlık ve Rehberlik alanında hem yerel hem de uluslararası literatüre katkı sunmayı amaçlamaktadır.  
Editor: Mustafa Koç
Editor: Ali Ayten
Editor: Nuri Tınaz
Yayın Tarihi
ISBN 6054036745
Baskı Sayısı 2. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 416
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 16 x 23.5 cm


Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Cilt: 2, Manevi,Danışmanlık,ve,Rehberlik,Cilt:,2, Kollektif ,DEM YAYINLARI, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) indir, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) pdf indir, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) oku, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) epub indir, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) kitabının yazarı, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) kitabının tanıtım bülteni, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) özeti, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) ücretsiz satın al, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) oku, Esami & İki Dilli Sözlük (Türkçe-Farsça Manzum Sözlük) indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information