-->

Ejderha Çiçeği


Bu yazımızda Ejderha Çiçeği kitabını konu edindik. Ejderha Çiçeği hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Ejderha Çiçeği kitabının yazarı kimdir, Ejderha Çiçeği kitabının tanıtım yazısı nedir, Ejderha Çiçeği kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Ejderha Çiçeği Tanıtım Bülteni

Küçük Şehzade’nin en büyük isteği Ejderha Çiçeği denen o korkunç ejderhayı alt etmekti; çünkü eğer bunu yaparsa annesi Doğudiyar Ecesinin onu her zamankinden daha çok seveceğini düşünüyordu. Acaba bu konuda yanılıyor olabilir miydi?
 
Elbette Ejderha Çiçeğinin peşinde olan tek kişi Küçük Şehzade değildi. Kara Orman’ın iki oburu Leşgu ve Geşku da karanlık büyülerini tamamladıktan sonra tıpkı Küçük Şehzade gibi Hiçlik Zirvesi’ne doğru yola çıkmışlardı.
 
Bilinmezliklerle dolu bu zorlu yolculukta Gizemli Gezgin’in verdiği büyük sır ve Yaşlı Ubakan’ın anlattığı masal Küçük Şehzade’yi nereye sürükleyecekti?   
 
Peki Küçük Şehzade’nin yanıldığı başka bir şey daha olabilir miydi? Evet! Bazen çocuklar da büyükler kadar yanılabilirler!


Ejderha Çiçeği Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Ejderha Çiçeği, Ejderha,Çiçeği, Işıl Erverdi,KUMDAN KALE YAYINLARI, Ejderha Çiçeği indir, Ejderha Çiçeği pdf indir, Ejderha Çiçeği oku, Ejderha Çiçeği epub indir, Ejderha Çiçeği kitabının yazarı, Ejderha Çiçeği kitabının tanıtım bülteni, Ejderha Çiçeği özeti, Ejderha Çiçeği ücretsiz satın al, Ejderha Çiçeği oku, Ejderha Çiçeği indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information