-->

Dünkü Şehir Pdf İndir


Bu yazımızda Dünkü Şehir kitabını konu edindik. Dünkü Şehir hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Dünkü Şehir kitabının yazarı kimdir, Dünkü Şehir kitabının tanıtım yazısı nedir, Dünkü Şehir kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Dünkü Şehir Tanıtım Bülteni

Ben de vardım Mannheim o dört yüz yılın içerisinde tam otuz sekiz sene, senin hiç haberin yoktu, kenarlarındaydım zaten, bazen de köşelerinde.
Ben de kutladım senin dört yüz yıl jübileni. Güzel hayallerimle, hatıralarımla, sende yapmak istediğim temiz düşüncelerimle.
Seninle birlikte bir dolu hayallerimiz vardı, benim seninkilerden, senin benimkilerden haberimiz yoktu. Senin dört yüz yıl hayalin bugün gerçekleşti, ya benimkiler? Emeklilik hariç hiçbirisi gerçekleşmedi. Sonuçta sen dört yüz yıla vardın, çok havalısındır, yanına varılmaz artık. Ben emekli, aile bölünmesi yaşamış birisi olarak sende yaşıyorum yapayalnız.
Ben de vardım dünkü şehir, o dört yüz yıl içerisinde tam otuz dokuz sene senin haberin bile olmamıştı. Kenarlardaydım, zaten bazen de köşelerinde.
Yayın Tarihi
ISBN 6052966884
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 309
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13 x 20.5 cm


Dünkü Şehir Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Dünkü Şehir, Dünkü,Şehir, Ayhan Uçar,CİNİUS YAYINLARI, Dünkü Şehir indir, Dünkü Şehir pdf indir, Dünkü Şehir oku, Dünkü Şehir epub indir, Dünkü Şehir kitabının yazarı, Dünkü Şehir kitabının tanıtım bülteni, Dünkü Şehir özeti, Dünkü Şehir ücretsiz satın al, Dünkü Şehir oku, Dünkü Şehir indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information