-->

Dengesiz Musluklar Pdf İndir


Bu yazımızda Dengesiz Musluklar kitabını konu edindik. Dengesiz Musluklar hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Dengesiz Musluklar kitabının yazarı kimdir, Dengesiz Musluklar kitabının tanıtım yazısı nedir, Dengesiz Musluklar kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Dengesiz Musluklar Tanıtım Bülteni

Balıkçılara en büyük balığı siz tuttunuz diyerek ödüllerin verildiği bir dünyada, tutulmaya muvaffak olunmuş hangi büyük balığı bir Allah’ın kulunun kurtarma çabası gösterdiği görülmüştür ki sorarım sizlere! O balıklar, üstelik resimleri çekilmiş, filmlere alınmış izletilmiş, yakalayanlara ödül verilmiştir. Rüyada da olsa o yarı canlı balığı kurtarmayı neden düşünmedim, kendi kendime “Ayhan sen Arjantin sahillerine vuran balina balıklarının kurtarılma çalışmalarına katılsan da balıklar seni affetmez aslanım!” diye mırıldanarak yatağımdan doğruldum. Yalnızlıklarım yalnız etrafımı değil 63 metrekare tüm dairemizin tamamını sardığının farkında olduğum 2002 Nisan 16 çarşambasının serin bir sabahı, besmele çekerek yatağımdan kalkıyorum..
Yayın Tarihi
ISBN 6052966877
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 250
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13 x 20.5 cm


Dengesiz Musluklar Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Dengesiz Musluklar, Dengesiz,Musluklar, Ayhan Uçar,CİNİUS YAYINLARI, Dengesiz Musluklar indir, Dengesiz Musluklar pdf indir, Dengesiz Musluklar oku, Dengesiz Musluklar epub indir, Dengesiz Musluklar kitabının yazarı, Dengesiz Musluklar kitabının tanıtım bülteni, Dengesiz Musluklar özeti, Dengesiz Musluklar ücretsiz satın al, Dengesiz Musluklar oku, Dengesiz Musluklar indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information