-->

Değişim Sürecinde Türkiye


Bu yazımızda Değişim Sürecinde Türkiye kitabını konu edindik. Değişim Sürecinde Türkiye hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Değişim Sürecinde Türkiye kitabının yazarı kimdir, Değişim Sürecinde Türkiye kitabının tanıtım yazısı nedir, Değişim Sürecinde Türkiye kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Değişim Sürecinde Türkiye Tanıtım Bülteni

Avrupa, imparatorlukların dağılmasıyla ulus devletlere dönüşür ve aydınlanmanın ardından sanayi kapitalizmine geçerken Osmanlı İmparatorluğu hep bir ümmet devleti olarak kaldı. Ne tam olarak aydınlanmaya girebildi ne de sanayi kapitalizminin getirdiği rüzgârı yakalayabildi. 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla aydınlanma ve sanayileşme atılımı gibi kazanımlar çıktı ortaya. Ne var ki bunlar, toplumca bir çaba karşılığı elde edilmiş kazanımlardan çok, ilerici bir kadronun getirdiği düzenlemelerdi. O nedenle de toplum tarafından tam olarak sahiplenilmediler. 
Son yüz yılda ülkemizde yaşanan sosyo-ekonomik evrim başlangıçta ileriye doğru olsa da sonradan çok daha karışık bir görünüm içine girdi. Bizde hiçbir zaman geniş bir sanayi burjuvazisi oluşamadı. Daha çok bir esnaf burjuvazisi oluştu. Hiçbir zaman kapitalizm, ahbap-çavuş kapitalizmini aşamadı. Türkiye bazen Batı’ya bazen Doğu’ya, bazen ileriye bazen geriye doğru kararsız bir denge içinde savrulup durdu. 
Bu kitap Türkiye’nin Osmanlı’dan bu yana yaşadığı bu karışık ve kararsız değişimi değerlendirmeyi  amaçlıyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

 

 

Kitap Adı: Değişim Sürecinde Türkiye Yazar: Mahfi Eğilmez Yayınevi: Remzi Kitabevi Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Sayfa Sayısı: 248 Ebat: 13,4 x 19,8 ISBN: 9789751418531


Değişim Sürecinde Türkiye Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Değişim Sürecinde Türkiye indir, Değişim Sürecinde Türkiye pdf indir, Değişim Sürecinde Türkiye oku, Değişim Sürecinde Türkiye epub indir, Değişim Sürecinde Türkiye kitabının yazarı, Değişim Sürecinde Türkiye kitabının tanıtım bülteni, Değişim Sürecinde Türkiye özeti, Değişim Sürecinde Türkiye ücretsiz satın al, Değişim Sürecinde Türkiye oku, Değişim Sürecinde Türkiye indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information