-->

Dalyaya Beş Kala! Pdf İndir


Bu yazımızda Dalyaya Beş Kala! kitabını konu edindik. Dalyaya Beş Kala! hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Dalyaya Beş Kala! kitabının yazarı kimdir, Dalyaya Beş Kala! kitabının tanıtım yazısı nedir, Dalyaya Beş Kala! kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Dalyaya Beş Kala! Tanıtım Bülteni

Halit Deringör 1952 yılına kadar Fenerbahçe’nin solaçığıydı. Lefter’li, Cihat Arman’lı efsane Fenerbahçe kadrosunda uzun yıllar görev yaptı. Kafa golleriyle ünlü oldu. Sonra Fenerbahçe’nin Teknik Direktörlüğüne getirildi. 1964-65 sezonunda takımını şampiyon yaptı ve hemen ardından kendi isteğiyle ayrıldı. Futbolu bıraktıktan sonra tütün eksperliği yaptı ama futbolla ve Fenerbahçe’yle bağı hiç kopmadı. Daha sonra uzun yıllar boyunca Cumhuriyet Gazetesinde yazılar yazdı. Halit Deringör’ün birçok kitabı yayınlandı. Sonuncusu da bu elinizde tuttuğunuz kitap olacaktı. Ama görmeye ömrü vefa etmedi. Kitabın basım hazırlıkları devam ederken 14 Mart 2018’de kendisini sonsuzluğa uğurladık. Bu kitapta 1930’lardan bu yana futbolun yaşadığı değişimi anlatırken aynı zamanda da ülkemizin değişimini de anlatıyor. Bu değişim bazen bir gelişim iken bazen de gerileme şeklinde oldu. Her şeyin el yordamıyla yapıldığı amatör ruhlu günlerden profesyonelliğin ve uzmanlaşmanın doruğuna ulaştığı bu günlere ulaşıldı. Ama ilişkilerden ve samimiyetten de bir şeyler kaybedildi. Halit Deringör ustamızı hayırla anarken bu güzel anılarını bizimle paylaştığı için bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.
Yayın Tarihi
ISBN 6052094082
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 280
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Dalyaya Beş Kala! Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Dalyaya Beş Kala!, Dalyaya,Beş,Kala!, Halit Deringör,GÜRER YAYINLARI, Dalyaya Beş Kala! indir, Dalyaya Beş Kala! pdf indir, Dalyaya Beş Kala! oku, Dalyaya Beş Kala! epub indir, Dalyaya Beş Kala! kitabının yazarı, Dalyaya Beş Kala! kitabının tanıtım bülteni, Dalyaya Beş Kala! özeti, Dalyaya Beş Kala! ücretsiz satın al, Dalyaya Beş Kala! oku, Dalyaya Beş Kala! indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information