-->

Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları


Bu yazımızda Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları kitabını konu edindik. Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları kitabının yazarı kimdir, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları kitabının tanıtım yazısı nedir, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları Tanıtım Bülteni

Kadın kafasında kurduğu tüm imgeleri unuttu, genç kızı tam karşısında durduğu gibi düşlediğini anımsadı, kızın yaşını, geçici güzelliğini, dürüst ve temiz yürekli ifadesinin sahteliğinin gücünü kabullendi. Yeniden, kendini hiç zorlamadan, eski bir alışkanlığın getirdiği kolaylıkla hayatı boyunca ona karşı kin duyduğu inancıyla genç kızdan nefret etmeye başladı.
 
Juan Carlos Onetti, bu kısa romanında ele aldığı konuya son derece farklı bir yönden yaklaşmış. Veda Ederken’de olayın kahramanı, son günlerini geçirmek için bir sayfiye kasabasına gelmiş, orta yaşın üstünde bir adamdır. Ama onu neredeyse hiç görmeyiz; öyküsünü kasabanın sakinlerinin gözünden bölük pörçük izleriz. Onetti’nin hınzır, çetin ama olağanüstü dünyasına hoşgeldiniz.
Çevirmen: Münir H. Göle
Yayın Tarihi
ISBN 6059315777
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 92
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi 2. Hm. Kağıt
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Veda Ederken, Veda,Ederken, Juan Carlos Onetti,ALAKARGA SANAT YAYINLARI, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları indir, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları pdf indir, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları oku, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları epub indir, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları kitabının yazarı, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları kitabının tanıtım bülteni, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları özeti, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları ücretsiz satın al, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları oku, Chronos Dosyaları 3 / Zaman Parçaları indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information