-->

CEYLAN YAYINLARI


Bu yazımızda CEYLAN YAYINLARI kitabını konu edindik. CEYLAN YAYINLARI hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. CEYLAN YAYINLARI kitabının yazarı kimdir, CEYLAN YAYINLARI kitabının tanıtım yazısı nedir, CEYLAN YAYINLARI kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


CEYLAN YAYINLARI Tanıtım Bülteni

“KUSURSUZ EVCİL”den Sonra “EVCİL” Serisi İkinci Kitabı ile Devam Ediyor…
 
Genetik mühendisliğinin ürünü Ella, mükemmel bir evcil olmak üzere tasarlanmıştı. Zarifti, ağırbaşlıydı ve hapisti. Cesaretini toplayıp zincirlerinden kurtulmuş ve Kanada’ya sığınmıştı. Ancak her ne kadar artık istediği gibi düşünüp hareket edebilecek olsa da, kaçak bir evcilin hayatı da en az Milletvekili’nin ışıltılı kafesinde yaşamak kadar zordu. Kaçışı beklenmedik bir dizi sonuç doğurmuştu ve artık hiç kimse güvende değildi, özellikle de diğer evciller.
 
Amerika’da evciller ölmeye başlamıştı. Ella hiç beklenmedik bir yerden gelen yardımla tehlikeli karaborsanın derinliklerine gömülmüştü ve alınıp satılabilecek lekeli bir evcil gibi davranıyordu. Eğer şansı yaver giderse, Penn’i kurtarabilecek ve yetiştirme programıyla ilgili gerçekleri açığa çıkarabilecekti. Eğer başarısız olursa, bunun bedelini yalnızca kendi hayatıyla değil, kurtarmaya çalıştığı herkesin hayatıyla ödeyecekti.
Çevirmen: Özden Umut Akbaş
Yayın Tarihi
ISBN 6056665561
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 338
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


CEYLAN YAYINLARI Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Lekeli Evcil (Ciltli), Lekeli,Evcil,(Ciltli), Kate Jarvik Birch,MİSİS KİTAP, CEYLAN YAYINLARI indir, CEYLAN YAYINLARI pdf indir, CEYLAN YAYINLARI oku, CEYLAN YAYINLARI epub indir, CEYLAN YAYINLARI kitabının yazarı, CEYLAN YAYINLARI kitabının tanıtım bülteni, CEYLAN YAYINLARI özeti, CEYLAN YAYINLARI ücretsiz satın al, CEYLAN YAYINLARI oku, CEYLAN YAYINLARI indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information