-->

Cesaret - Türkler & Bir Anlatı Pdf İndir


Bu yazımızda Cesaret - Türkler & Bir Anlatı kitabını konu edindik. Cesaret - Türkler & Bir Anlatı hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Cesaret - Türkler & Bir Anlatı kitabının yazarı kimdir, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı kitabının tanıtım yazısı nedir, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Cesaret - Türkler & Bir Anlatı Tanıtım Bülteni

Osman Ata Ataç’ın anlatımı ile Cesaret, parçalanan bir imparatorluğun dört bir yanından Anadolu’ya göçen, sürgün edilen; yeni hayatlarını kurmaya çalışırken geçmişlerini de beraberinde taşıyan insanların gerçek yaşam öykülerini aktarmaktadır. Belleklerde ve fotoğraflarda kaldığı kadarıyla, temel olaylar ve bu olayların kahramanları gerçektir.
 
Kitabın kahramanları, çöken bir imparatorluğun altında ezilip yok olmamak için inanılmaz bir mücadele veren, yepyeni bir vatanda yeni hayatlarını kurmaya çalışırken geçmiş yaşamlarını da beraberlerinde taşıyan insanlardır.
 
Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan insanların büyüklerinin hikâyeleri cephede, yolda, aşkta, arkadaşlıkta, kısacası yaşamda cesaret hikâyeleridir.
 
Yayın Tarihi
ISBN 6052294147
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 256
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm


Cesaret - Türkler & Bir Anlatı Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Cesaret - Türkler & Bir Anlatı, Cesaret,-,Türkler,&,,Bir,Anlatı,Dr. Osman Ata Ataç,EFİL YAYINEVİ, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı indir, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı pdf indir, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı oku, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı epub indir, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı kitabının yazarı, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı kitabının tanıtım bülteni, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı özeti, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı ücretsiz satın al, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı oku, Cesaret - Türkler & Bir Anlatı indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information